"Andres Noćioni u dresu Argentine"
"Andres Noćioni u dresu Argentine"

Kraljevski klub završio veliki posao: Stiže Andres Noćioni!

Vreme čitanja: 1min | sub. 12.07.14. | 13:59

Iskusni Argentinac dolazi kao zamena za Nikolu Mirotića, koji karijeru nastavlja u Bulsima

Andres Noćioni u dresu ArgentineNepisano pravilo kaže da - kada Real nekog igrača želi, on će obući dres Kraljevskog kluba, bez obzira na sve! Tako je u fudbalskoj sekciji, gde se uskoro očekuje realizacija transfera planetarne zvezde Hamesa Rodrigeza, a slična situacija je i kod kolega iz košarkaške ekipe. 

Posle nekoliko nedelje intenzivnih pregovora, uprava madridskog giganta postigla je dogovor sa Laboral Kućom oko transfera najboljeg igrača, Andresa Noćionija. Bez obzira na godine, a vremešni Argentinac ih ima 34, emisari Reala želeli su da po svaku cenu dovedu nekadašnjeg NBA igrača, a konačno im se ta želja i ispunila. 

Izabrane vesti

Noćioni će sa Realom potpisati ugovor na dve godine, a klub iz Vitorije dobiće oko 300.000 evra na ime obeštećenja. On u ekipu iz prestonice Španije stiže kao zamena za Nikolu Mirotića, koji će karijeru nastaviti u Čikago Bulsima.

Prošle sezone u Evroligi Noćioni je prosečno igrao 26 minuta, a za to vreme je upisivao 13.6 poena, 6.6 skokova, 1.7 asistencija i 1.2 blokade.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Andres NoćioniŠpanijaKK Real MadridKaha LaboralEvropaEvroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara