Aleks Sandro zagolicao maštu Čelsiju i Junajtedu

Vreme čitanja: 1min | uto. 20.11.18. | 19:15

Juventus više ne zna šta da radi...

Ako se nečije ime provlačilo kroz fudbalske kuloare mesecima i pre nego što bi transfer pijaca bila otvorena, onda je to Aleks Sandro.

Brazilac ne prestaje da izaziva ozbiljnu pažnju najbogatijih klubova Evrope, a svojim poslednjim izletanjem navukao je potencijalne kupce da ponovo razmisle o ofanzivi. Sandro je tokom konferencije gde je najavljen susret između Brazila i Kameruna odgovarao i na pitanja novinara, a jedno od njih je glasilo - gde vidiš sebe u budućnosti?
"Voleo bih da igram u Premijer ligi", kratko je poručio Sandro.

Izabrane vesti

Bilo je i više nego dovoljno da se Ostrvo zapali i krenu priče o mogućem transferu u Čelsi ili Mančester junajted, koji ga prate i žele više od godinu dana. 

Sandro je, ipak, malo smanjio gas sledećom izjavom:
“Trenutno sam srećan u klubu za kojim igram, kao i ligi. Trenutna želja mi je da nastavim da igram fudbal, jer me to čini srećnim“.

Podsetimo, Juventusova problematika sa Sandrom traje više meseci. Njegov aktuelni ugovor ističe juna 2020. godine, a uprkos višestrukim razgovorima o produžetku saradnje, ništa nije upalilo. Sandro preko svojih zastupnika od Juventusa traži 5.000.000 evra, Juventus mu nudi svega 3.000.000, što je gotovo neznatna povišica u odnosu na dosadašnjih 2.800.000 evropskih novčanica.

U priču bi, svakako, mogao da se umeša i Mančester Siti, pogotovo jer je Benžamin Mendi opet povredio koleno i bio nedavno na operaciji. Pep Gvardiola bi opet mogao da se otvori...

Foto: Reuters


tagovi

Aleks SandroZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara