""
""

Arapin iz PSŽ sprema Barselonin košmar: Ako nam uzmete Silvu, kupićemo Mesija za 250 miliona!

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.07.13. | 17:10

Prvi čovek prebogatog francuskog kluba Naser Al Kelaifi iznervirao se zbog toga što Katalonci ne odustaju od brazilskog štopera i zapretio im je noćnom morom svih njihovih navijača

Barselona je počela ozbiljno da staje na žulj prebogatim Arapima iz PSŽ. Prvi čovek francuskog kluba Naser Al Kelaifi je još juče poslao Kataloncima poruku da se odmaknu od Tijaga Silve, ali izgleda da im to nije bilo dovoljno, pa im je sada zapretio najstrašnijom mogućom porukom koju može čuti neki navijač Barselone: kupovinom Lea Mesija!
“Rekao sam da Tijago Silva nije na prodaju! Ako zaista žele da ga uzmu, neka plate otkupnu klauzulu. Ali u tom slučaju ja ću kupiti Lea Mesija i platiti otkupnu klauzulu. Sada neka vide kako će se ponašati”, poručio je Naser Al Kelaifi. Inače, otkupna klauzula Mesija je 250 miliona evra!  

Izabrane vesti

Ova poruka bi mogla da utiče na Katalonce da konačno prekinu da vrebaju Tijaga Silvu i koriste razne menadžerske kanale da ga dobiju ispod cene.   

Al Kelaifi je takođe istakao i da nema ništa od odlaska Ibrahimovića, kao i da prati situaciju oko Kristijana Ronalda.
“Ibrahimović ostaje i ovaj projekat se nastavlja. Znamo da je Kristijanu ostalo još dve godine ugovora. Inače sam u dobrim odnosima sa Florentinom Perezom. Ako budem želeo da ispunim san i dovodem Ronalda, onda ću prvo pozvati Florentina, jer tako rade ozbiljni klubovi”, rekao prvi čovek Svetaca aludirajući na Barsine pokušaje da se dočepa Tijaga Silve.

(FOTO: Action images)


tagovi

EvropaFrancuskaLiga 1Lionel MesiNaser Al-KelaifiPari Sen ŽermenPrimeraŠpanijaTijago SilvaTransferi 2013

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara