""
""

Asprilja savetuje Hamesa: Sine, kloni se Ronalda! Loše utiče na tebe

Vreme čitanja: 2min | čet. 17.11.16. | 16:51

“Mora da popravi odnos sa saigračima. Uglavnom u reprezentaciji igra sa mladim fudbalerima, pa mu se niko ne suprotstavlja. Da je u drugačijoj ekipi, verovatno bi za takvo ponašanje dobio ćušku", poručio je nekadašnji napadač Kolumbije

Bivši kolumbijski reprezentativac Faustino Asprilja uzburkao je danas duhove među navijačima Kolumbije izjavom da Kristijano Ronaldo loše utiče na Hamesa Rodrigeza inispirišući ga na gestove koji su znak nepoštavanja prema ostalim saigračima.

Izabrane vesti

Ronaldo i Rodrigez su saigrači u klubu od leta 2014. godine, s tim što Portugalac tu ima ulogu starosedeoca.
“Hames je moj prijatelj i mnogo ga volim. Vidim da mu šteti drugarstvo sa Kristijanom Ronaldo u Realu. Kad ne dobije loptu, ima istu gestikulaciju kao Ronaldo. On se okreće ka svima i komunicira u tim situacijama, a sada Hames to radi u reprezentaciji Kolumbije“, naveo je Asprilja.

Apostrofirao je situaciju na meču sa Kolumbijom kada je Rodrigez digao ruke u vis u znak protesta kada mu Eder Balanta nije dodao loptu.
“Mora da popravi odnos sa saigračima. Uglavnom u reprezentaciji igra sa mladim fudbalerima, pa mu se niko ne suprotstavlja. Da je u drugačijoj ekipi, verovatno bi za takvo ponašanje dobio ćušku. Naravno da može da dođe do neslaganja među saigračima, ali takvo ponašenje je nešto najružnije što možete da uradite“, rekao je Asprilja.

Na pomenutoj utakmici kolumbijski fudbaler se sukobio i sa sudijom nezadovoljan pojedinim odlukama.
“To što se desilo u tunelu je normalno, sudija je nervirao sve na stadionu. Falkao i Ospina su se takođe raspravljali sa sudijom. Takođe, smatram da je normalno i da ponekad dođe do koškanja sa protivničkim igračima“, zaključio je nekadašnji fudbaler mnogih klubovima, među kojima su i Parma, Njukasl, Palmeiras i Fluminense. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

međunarodni fudbalKristijano RonaldoKolumbijaHames RodrigezFaustino Asprilja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara