""
""

Bačka pisala Partizanu i Javoru: Da zamenimo domaćinstva

Vreme čitanja: 1min | pet. 17.06.16. | 17:58

Očekuje se reakcija Zajednice Superlige

U prvom kolu Partizan u Bačkoj Palanci, u drugom Vojvodina u Novom Sadu, a u trećem Javor na stadionu „Slavko Maletin Vava“. Tako je odlučeno pre dva dana na izvlačenju parova novog prvenstva Superlige Srbije. No, izgleda da neće biti tako, jer se novi član elitnog ranga Bačka zalaže za promenu domaćinstva.

Razlog je činjenica da stadionu u Bačkoj Palanci ne poseduje reflektore, a bez njih, prema Propozicijama takmičenja Fudbalskog saveza Srbije, nema ni fudbala u Superligi. Zato su čelnici kluba koji je, uz Napredak, došao iz Prve lige, obavestili Zajednicu Superlige, kao i čelnike Partizana i Javora da su zainteresovani za promenu domaćinstva utakmica prvog i trećeg kola novog prvenstva.

Izabrane vesti

Dok ne budu gotovi infrastrukturni radovi.
Nadamo se da će naš predlog naići na razumevanje i da će biti usvojen, jer smo mišljenja da ne bi trebalo da budemo kažnjeni igranjem na neutralnom terenu zbog reflektora, koji do tada po svemu sudeći neće biti završeni“, stoji u dopisu Bačke iz Bačke Palanke.

Novo prvenstvo Superlige počinje 23. jula, u njemu je Bačka trebalo da bude domaćin Partizanu, međutim, ako se njen zahtev usvoji, taj meč će se igrati u Humskoj 1, dok će novi superligaš biti gost i u Ivanjici 6. avgusta.

To bi značilo da mečeve 16. i 18. kola, planirane za 19. i 30. novembra igra u svom gradu, protiv finalista poslednjeg izdanja Kupa Srbije.


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanJavorBačka PalankaBačka Bačka Palanka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara