"Zoran Švonja u dresu Donjeg Srema (levo)"
"Zoran Švonja u dresu Donjeg Srema (levo)"

Bačka sve jača: Stiglo pojačanje iz Javora, sa internacionalnim iskustvom

Vreme čitanja: 2min | ned. 26.06.16. | 12:23

Zoran Švonja zadužio dres novog superligaša iz Bačke Palanke

Zoran Švonja u dresu Donjeg Srema (levo)Zasukala je rukave uprave Bačke u nameri da u debitantskoj sezoni među superligašima ostvari što bolji plasman. Posle produžetka saradnje sa trenerom Spasojem Jelačićem, te prvog letnjeg novajlije u liku bivšeg prvotimca Vojvodine Gorana Smiljanića, klub iz Bačke Palanke dobio je i drugo pojačanje u igračkom kadru.

Reč je o talentovanom vezisti Zoranu Švonji, koji je stigao iz Javora i potpisao dvogodišnji ugovor sa klubom koji se, uz Napredak, plasirao na glavnu scenu našeg fudbala.
Reč je o izuzetno talentovanom igraču, koji ima dosta superligaških utakmica u nogama. Zoran Švonja je dobro pojačanje za elitu, ali će, naravno, morati da se nametne, odnosno opravda ukazano poverenje“, raportirao je u izjavi za Sportski žurnal, Lazar Vještica, sportski direktor Bačke.

Izabrane vesti

Podsetimo, Zoran Švonja je izdanak škole ČSK iz Čilareva, odakle je, kao jedan od najtalentovanijih u „klasi 1995“ 2013. godine potpisao ugovor sa italijanskom Parmom. O njemu je MOZZART Sport još pre tri godine pisao u rubrici SRPSKI SINOVI. zatim je bio na pozajmicama u Salernitani i Donjem Sremu, da bi prošle sezone odigrao više nego dobro u dresu Javora (22 utakmice), što je bio signal ljudima iz Bačke da ga angažuju.

Uinače, fudbaleri Bačke se u ponedeljak sele na Kopaonik, gde će obaviti centralni deo priprema za narednu sezonu. Odigraće četiri kontrolne utakmice na planini: protiv niškog Radničkog, Novog Pazara, Radnika i Borca. Po povratku u Bačku Palanku dogovorenu su provere sa OFK Odžacima i Inđijom.

Nova sezona Superlige Srbije počinjke 23. jula, a Bačka u prvom kolu igra sa Partizanom.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Zoran ŠvonjaSuperligaSrbijaBačka PalankaBačka Bačka Palanka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara