Bata Mirković: Negativan i aktivan rezultat; Guneš: Ne vidim garanciju da prolazimo

Vreme čitanja: 2min | čet. 23.08.18. | 23:29

Partizan je dobar i timski i individualno, poručio trener Bešiktaša

Trener Partizana Zoran Mirković svetan je činjenice da Partizan za sedam dana ide u Istanbul bez prednosti, ali kaže da to ne znači da će Beograđani pomenti belu zastavu. O samoj utakmici kazao je da se radilo o pravoj rovovskoj borbi...
"Izuzetno težak meč. Ni mi ni Bešiktaš nismo mogli da dođemo do igre, bilo je malo prostora. Znali smo da imaju dobre pojedince. Videli ste koliko malo im je potrebno da naprave problem. Matematički, ovo je negativan rezultat za nas, ali i dalje aktivan"

Na pitanje koliko je zadovoljan izdanjem svojih momaka Mirković je kazao:
"Mogu da budem zadovoljan željom i borbenošću. Videlo se da momci žele pobedu, tako je bilo do poslednjeg sekunda. Što se tiče same igre, uvek može bolje. Moj akcenat je na zalaganju i borbenosti ovoga puta. Taj segment bio je na top nivou"

Izabrane vesti

Partizan za rivala u revanšu neće imati samo Bešiktaš i njegove navijače. Već i kadrovske probleme...
"Sigurno je da Kosović neće igrati, dobio je karton. Što se Jankovića tiče nadamo se da će uspeti da se oporavi do četvrtka. Kakve su nam šanse? Svaka koja nam se ukaže pokušaćemo da je iskoristimo", podvukao je Zoran Mirković

Iskusni stručnjak sa klupe Bešiktaša Šenol Guneš rekao je da je zadovoljan izdanjem svoje ekipe, kao i rezultatom.
"Dobro smo igrali, ali primljen gol nam je pokvario raspoloženje. Srećom, brzo smo izjednačili. To nas je vratilo na pravi put. Sve u svemu - zadovoljan sam"

Guneša su turski novinari pitali koliko na igru Bešiktaša utiče to što se i dalje očekuju neka pojačanja, odnosno koliko će biti potrebno da se ekipa uigra. Na to pitanje je izbegao odgovor (zatajio je i prevodilac), ali zato je prokomentarisao šanse svog tima u revanšu.
"Partizan je dobar i timski i individualno. Vidi se da je trener uradio neke dobre stvari. Ne vidim garanciju da prolazimo, da ćemo pobediti lako. Očekujem vrlo teški utakmicu", zaključio je Guneš.

Foto: Starsport


tagovi

Senol GunešZoran MirkovićLiga Evrope

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara