""
""

Bentaleb od ponedeljka Šalkeov za 19.000.000

Vreme čitanja: 1min | uto. 14.02.17. | 16:09

Posle nedeljne utakmice sa Kelnom bundesligaš iz Gelzenkirhena može da aktivira klauzulu o otkupu veziste Totenhema

Vezista Totenhema Nabil Bentaleb (21) nalazi se na korak od potpisivanja trajnog ugovora sa nemačkim bundesligašem Šalkeom, javlja pouzdani britanski Skaj Sport

Izabrane vesti

Alžirski vezista, koji u redovima kluba iz Gelzenkirhena nastupa kao pozajmljen igrač, ima u ugovoru dva kluba klauzulu po kojoj može da napusti Vajt Hart Lejn za 19.000.000 evra. Mladi fudbaler serdine terena jedan je od najistaknutijih prvotimaca u ekipi trenera Markusa Vajncirla.

Bentaleb će u nedelju verovatno biti u prvom timu na gostovanju u Kelnu, a to će mu biti 20. bundesligaška utakmica ove sezone u dresu Šalkea. Time će klub iz Gelzenkirhena automatski aktivirati klauzulu iz ugovora o pozajmici i već u ponedeljak dobiti mogućnost da ga otkupi za već pomenutu svotu.

Šalke je trenutno 11. na tabeli Bundeslige, a Bentaleb je ove sezone postigao četiri pogodaka i zabeležio isto toliko asistencija.

U leto 2013. stigao je u redove Totenhema za koji je odigrao 50 utakmica kao prvotimac, a 2014. godine bio je član selekcije Alžira koja je nastupala na Svetskom prvenstvu u Brazilu.

(FOTO: Action Images) 


tagovi

TransferiNemackaNabil BentalebEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara