""
""

BET ANALIZZA: Uhvatite Pizu u brutalnom nizu! Podmornica oseća bes Kralja, na Majorki - egzotike bez

Vreme čitanja: 3min | pet. 24.02.17. | 15:57

Pogledajte nekoliko predloga za subotu i nedelju

Novi vikend - novi izazovi za kladioce! Stoga, zaronili smo u statistiku  u potrazi za nizovima, zanimljivostima i navikama određenih klubova koje vam mogu pomoći u sastavljanju tiketa.

Izabrane vesti

Ne možemo, a da odmah ne stavimo na tiket Pizu koja ima jednu od najboljih odbrana, ali i najlošijih napada u Evropi. Đenaro Gatuzo je majstorski zategao defanzivu toskanskog tima, tako da bi više od dva gola na okršaju Askolija i Pize bilo pravo iznenađenje. Piza je u neverovatnom nizu. Vezala je 20 utakmica u Seriji B kako je odigrala 0-2, a i generalno igra na malo golova. Askoli ne važi za raspucanu ekipu - daje i prima oko jednog gola u proseku (tip 0-2, kvota 1,41).

I dalje smo kod drugoligaškog fudbala. Kada se pomenu Majorka i Tenerife, verovatno vam prvo na pamet padnu ostrva, plaže, lepe žene... Ipak, na sutrašnjem okršaju ovih timova ne treba očekivati nikakvu fudbalsku egzotiku. Domaćin nije nešto efikasan (postiže manje od pogotka u proseku), a Tenerife već 10 utakmica uzastopno igra 0-2. Plus, imajte na umu da je teško otključati bravu Tenerifea koji nije vadio loptu iz mreže na šest prethodnih duela u Segundi. Kvota na 0-2 je 1,47, ali ako imate veće apetite, probajte NG (kvota 1,68). Tenerife je bolje plasiran i generalno pruža bolje partije tokom cele sezone, mada je Majorka u prošlosti i te kako umela da opauči Tenerife na svom bunjištu.

Jang Bojs je nakon zimske pauze nastavio po starom. Golovi, golovi, golovi... Čak ih je 13 palo na tri protekla meča Mladih momaka. Tradicionalno sa Grashopersom igraju na mnogo pogodaka, tako da ovde - sem tipa 3+ i ne toliko primamljive kvote 1,35 - predlažemo 3-5 (kvota 1,65). Jang Bojs je vezao 10 mečeva u ligi na kojim je odigrao 3+, a na sedam od poslednjih osam međusobnih susreta ovih ekipa došao je tip 3-5 pogodaka.

Vara se onaj ko misli da ne vredi malo "nabudžiti" kvotu na Juventus. Zašto? Stara dama je slavila protiv Empolija na pet prethodnih okršaja, a gosti nisu postigli gol na 13 od 17 proteklih mečeva na strani. Takođe, Juventus je na svom terenu sačuvao svoj gol na tri protekle utakmice sa Empolijem. Juve je zaista moćan na svom terenu, te ovde vredi gađati sigurnu pobedu Bjankonera (kvota 1,68).

I dalje smo na Apeninima. Sasuolo i Milan tradicionalno igraju na gol više i za ziheraše je ovde logična opcija 3+ (kvota 1,70). Ipak, taktika i pristup igri Vinčenca Montele u vidu hitronogih i ofanzivnih krila, pre svega Susa i Deulofeua, garantuje atak na gol Neroverdih od prvog minuta. Makar dva pogotka u mreži domaćina deluje sasvim realno, a kvota je odlična (2,25). Fun fact: Milan je postigao bar dva gola na pet od proteklih sedam susreta sa Sasuolom u Seriji A.

Derbiji su retko kad zahvalni za prognozu, ali ako ne konačan ishod, onda se na utakmici nedelje u Italiji Inter - Roma bar slute golovi. Imajte na umu da je Lučano Spaleti odmarao Edina Džeka i Mohameda Salaha u Ligi Evrope za ovaj duel, ali i da su Nerazuri naoštreni u napadu na drugo mesto. Dakle, ovde ima da pršti. Inter i Roma su odigrali GG na devet od poslednjih 12 međusobnih duela na Đuzepe Meaci. Kvota na GG je 1,50.

I za kraj - Real Madrid. Valensija je pre nekoliko dana neočekivano ošamarila Kraljeviće i logično je da da se očekuje reakcija Los blankosa. OK, Viljareal je u Ligi Evrope savladao Romu u gostima, ali Vučica je usled dobrog rezultata iz prvog meča istrčala sa izmešanom postavom. Ranjeni lav je najopasniji i verujemo da će to na svojoj koži upravo osetiti Žuta podmornica (tip 2&2+, kvota 1,95). 

ASKOLI - PIZA (tip 0-2, kvota 1,41), subota 15.00
MAJORKA - TENERIFE (tip NG, kvota 1,68), subota 18.00
GRASHOPERS - JANG BOJS (tip ug 3-5, kvota 1,65), subota 20.00
JUVENTUS - EMPOLI (tip SP 1, kvota 1,68), subota 20.45
SASUOLO - MILAN (tip TIM 2 2+, kvota 2,25), nedelja 15.00
INTER - ROMA (tip GG, kvota 1,50), nedelja 20.45
VILJAREAL - REAL MADRID (tip 2&2+, kvota 1,95), nedelja 20.45

Uplata: 200 dinara
Potencijalni dobitak: 8.642 dinara


tagovi

bet analizaGrashopersInterJuventusReal MadridRomasportsko klađenjeTenerifeViljareal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara