"Glavni adut Peruđe: Atanasijević"
"Glavni adut Peruđe: Atanasijević"

BET INFO: Kako skinuti Zenit?

Vreme čitanja: 2min | sub. 29.04.17. | 12:15

Danas i sutra u Rimu je na programu F4 Lige šampiona u odbojci, a Srbi će biti u glavnoj ulozi

Glavni adut Peruđe: Atanasijević

Klupska odbojka na Starom kontinentu ovog vikenda stiže do vrhunca - na redu je F4 CEV Lige šampiona koji se igra u prestonici Italije Rimu. Prethodnog vikenda kod dama je treći put slavio turski Vakifbank predvođen našom Milenom Rašić, a sada je na redu da saznamo koji muški tim vlada evropskom odbojkom. 

Izabrane vesti

Glavni favoriti su, bez sumnje, domaća Peruđa, ali i Zenit koji već ima tri titule, od čega dve iz poslednje dve sezone. Zanimljivo je istaći da su ruske ekipe osvajale titule poslednjih pet sezona, a pre njih su dominirale italijanske. Kako sada stvari stoje, upravo će se jedan tim iz te dve evropske države okititi u nedelju znamenjem evropskog prvaka.

MOZZART KVOTE ZA MEČ BERLIN - ZENIT

Ruski gigant se ne šali i ide na het-trik, a na tom putu mogao bi da ga zaustavi jedan od dva italijanska tima, Peruđa ili Lube, koji će prvo morati međusobno da odluče ko će u finale. A ako se gledaju ovosezonska odmeravanja ipak je Lube u maloj prednosti pošto vodi sa 2:1. Takođe tim iz Čivitanove je već uzeo nacionalni kup, a regularan deo sezone u Italiji je završio na prvom mestu.

MOZZART KVOTE ZA MEČ PERUĐA - LUBE

Zenit ima daleko lakši posao u polufinalu pošto ukršta mačeve sa verovatno najslabijim timom na F4, Berlinom. Istina, namački tim nije nimalo naivan i pored toga što mu je ovo drugi Fajnal for u istoriji, treba istaći da je na putu do istog napravio nekolko iznenađenja, pobedivši Lube, ali i jednog od favorita Dinamo u Moskvi. Lube je bio šampion CEV LŠ jedini put u sezoni 2001/2002, dok Berlin i Peruđa nikada nisu podigli prestižni pehar.

Što se tiče naših odbojkaša njih će naravno biti na ovogodišnjem izdanju Fajnal fora CEV Lige šampiona. A za Peruđu nastupaju njih čak trojica - Aleksandar Atanasijević, Marko Podraščanin i Mihajlo Mitić. U sastavu Lubea neizostavan je Dragan Stanković, a Berlina Aleksandar Okolić.

RASPORED F4

Polufinale (subota):
16.30: Berlin RV - Zenit Kazanj
19.30: Peruđa - Lube

Finale (nedelja):
16.00: Za treće mesto
19.00: Finale

(FOTO: Screenshot)


tagovi

Aleksandar AtanasijevićOdbojkaOK PeruđaZenit Kazanj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara