""
""

Bio je nada Partizana i želja Zvezde, a postao penzioner u 26. godini (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 17.10.13. | 10:18

Bivši mladi reprezentativac Predrag Pavlović završio karijeru...

Nekad je bio velika nada Partizana i mladi reprezentativac, a danas je fudbalski penzioner. Predrag Pavlović se u 26. godini povukao sa terena i rešio da odloži kopačke u stranu. Doskorašnji vezista OFK Beograda dogovorio je raskid saradnje sa Romantičarima i objavio da mu je to poslednji profesionalni sportski potez.
''Preumoran sam od svega što mi se dešavalo u karijeri i neophodan mi je predah. Mnoge je iznenadila moja odluka, ali doneo sam je posle dugog razmišljanja. Sreća me je zaobišla u fudbalu. Letos je trebalo da odem u Grčku, ali transfer je propao, kao i mnogi drugi. Ni povrede me nisu zaobilazile, dva puta sam pauzirao po osam meseci, sve mi se skupilo'', naveo je Predrag Pavlović za ''Žurnal'' razloge zbog kojih završava karijeru mnogo pre vremena.

Mada je prošao mlađe kategorije, nikad nije dobio šansu u prvom timu crno-belih, a interesantno je da se u periodu dok je bio vođa Napretkovog tima i mladi reprezentativac u selekciji Miroslava Đukića za njega interesovala Crvene zvezda. Transfer nije realizovan, pa je pre dolaska na Staru Karaburmu bio član mađarskog Debrecina i gornjomilanovačkog Metalca.
''Iako to možda čudno zvuči, jer sam mlad, otišao sam isključivo zbog toga što sam umoran od fudbala. Završio sam DIF, ozbiljno razmišljam da počnem da radim kao profesor. Planiram da steknem i licencu za trenera. Da sam nastavio profesionalno da igram, ne bih mogao da konkurišem za licencu, tako da je i to jedan od razloga zbog kojih sam raskinuo ugovor. Želim da se posvetim drugim stvarima, dosta je bilo fudbala'', zaključio je Predrag Pavlović.

Izabrane vesti

(FOTO: MN Press) 


tagovi

OFK BeogradPredrag PavlovićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara