"Jakub Blaščikovski"
"Jakub Blaščikovski"

Blaščikovski: U mom srcu Dortmund ima mnogo veću prednost od Sitija!

Vreme čitanja: 1min | sre. 31.07.13. | 22:30

Poljski internacionalac, koji je u Borusiji još od 2007. godine, ovog leta je mogao da Signal Iduna Park da zameni Itihadom

Jakub BlaščikovskiDok u današnje vreme većinu fudbalera novac vodi u razne delove Evrope i sveta, Jakuba Blaščikovskog i dalje srce vuče samo na jedno mesto – na Signal Iduna Park, dom njegovog voljenog Dortmunda.

Poljski internacionalac je u intervjuu za poljske medije istakao da je nedavno odbio unosnu ponudu Mančester Sitija kako bi ostao među Milionerima.
“U mom srcu Dortmund jednostavno ima mnogo veću prednost od Mančester Sitija. Imamo sjajan tim, fantastičnog trenera, neverovatne navijače i veoma blistavu budućnost ispred nas. U Dortmundu moja porodica i ja imamo sve što nam je potrebno. Ne moram da jurim druge klubove da mi pruži ono što mi Dortmund već daje“, rekao je Blaščikovski za poljski Przeglad Sport.

Izabrane vesti

Sjajni 27-godišnji krilni napadač je sa Milionerima od 2007. godine, a imao je jednu od glavnih uloga u osvajanju dve titule (2011. i 2012. godine). Iako su ga mediji selili na gotovo sve krajeve Starog kontinenta, popularni Kuba je nedavno potpisao novi ugovor sa klubom, rekavši da ne želi da zaigra u nekom drugom klubu. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Borusija DortmundEvropaJakub BlaščikovskiNemacka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara