""
""

Vilas Boas poludeo zbog sudija, pa se istresao i na novinarima: Teško je igrati protiv 14 igrača (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 12.04.15. | 17:16

Evidentan pogodak iz ofsajda je priznat Rubinu, ali je i Boas stalnim žaljenjem na sudije dobio lošu reputaciju

Iako njegova ekipa veoma lagano, nakrivljene kape korača ka tituli, trener Zenita Andre Vilas Boas nije mogao da bude zadovoljan sudijskom odlukom kod pogotka koji je primila njegova ekipa. Gol je postigao Nabijulin, asistirao mu je bivši Zvezdin igrač Blagoj Georgijev, ali je prilikom tog pasa, strelac bio u evidentnoj ofsajd poziciji. Takođe, prema rečima Portugalca, sumnjiv je i prvi žuti karton koji je dobilo prinudno rešenje na poziciji zadnjeg veznog, Domeniko Krišito.
Ovo je bio vrlo težak meč, koji smo zaslužili da pobedimo. Veoma je teško igrati protiv 14 igrača, a to smo okusili i ranije. I Krišito se dobro snašao na svojoj poziciji zadnjeg veznog danas, iako je dobio crveni karton. Drugi žuti je bio sasvim u redu, ali prvi je veoma diskutabilan. On se posle meča izvinio i meni i timu, sve je u redu među nama“, istakao je ljutiti Boas.

Izabrane vesti

Tu nije bio kraj njegovih izliva besa. Jedan novinar je konstatovao da se niko nije toliko žalio na sudije od prethodnih trenera Zenita, kao i da to daje loš primer igračima, koji onda bez razloga napadaju arbitre za svaku odluku. Boas je na tu konstataciju poludeo i počeo da viče.
Za koga ti radiš? Jesi li honorarac? Šta je poenta tvog pitanja? Kako možeš da proceniš utakmicu ako si samo honorarac? Sa tvoje tačke gledišta, ono nije bio ofsajd? Neću više ništa da pričam“, zaustavio se na vreme portugalski stručnjak.

(FOTO: Action images)


tagovi

RusijaRubin KazanjPremijer ligaOfsajdEvropaDomeniko KrišitoAndre Vilas-Boas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara