Bobić: Moraće Bajern da iskrvari ako želi Jovića i Rebića

Vreme čitanja: 1min | sub. 23.02.19. | 14:53

Ići ćemo do gornjih granica kada su u pitanju naša potraživanja, poručio sportski direktor Ajntrahta

Sportski direktor Ajntrahta Fredi Bobić upozorio je sve zainteresovane klubove, a pre svega Bajern iz Minhena, da će morati da dobro da "iskrvare" kako bi uspeli da u svoje redove dovedu sjajni dvojac njegovog tima - Luka Jović/Ante Rebić

Interesovanje Bajerna za ovaj dvojac nije nikakva tajna, pogotovo što je poznato da su i Jović i Rebić miljenici Nika Kovača, pod kojim su započeki svoju ekspanziju prošle sezone. 
"Da, verujem da su mnogi naši igrači zanimljivi velikim i bogatim klubovima. Bajern pre svih, ali ima ih još. Oni što mogu da kažem jeste da će morati dobro da iskrvare ako žele da ih kupe", poručio je Bobić, misleći naravno na visinu obeštećenja. "Ići ćemo do gornjih granica kada su u pitanju naša potraživanja. Želimo da pokušamo da što duže zadržimo tim na okupu, međutim, verujte da imamo brutalne konkurente u toj ekomonskoj areni"

Izabrane vesti

Nemački mediji barataju ogromnim ciframa. Jović i Rebić zajedno ne bi smeli da koštaju manje od 100.000.000 evra, stoji u jednom tekstu. Bobić ne želi o brojkama i podseća da Bajern nije nijedini zainteresovan.
"Činjenica je da tu ima još klubova u igri. Na svakoj našoj utakmici ima mnogo skauta i svi dolaze iz timova koji su krem dela krem evropskog fudbala. takva slika bila je nezamisliva za Ajntraht pre dve ili tri godine", podvukao je Bobić. 

Foto: Reuters


tagovi

BundesligaFredi BobićLuka JovićAnte Rebić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara