"Boboa"
"Boboa"

Boboa: Zvezda je najintenzivnija i najagresivnija ekipa u našoj grupi

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.11.15. | 11:22

"Njena igra se bazira na odbrani. Izgubili smo čak 25 lopti u prvom meču", kaže košarkaš Strazbura

BoboaPrva polovina grupne faze Evrolige je završena. Crvena zvezda gostuje Strazburu u šestom kolu u borbi za prolazak u TOP 16 fazu. Francuzi su pokazali da imaju izuzetan domaći teren, neporaženi su kod kuće, ali Rodrig Boboa ističe da će meč protiv Zvezde biti drugačiji nego oni protiv Fenerbahčea i Real Madrida.
"Zvezda je sigurno tim koji igra sa najvećim intezitetom i agresivnošću u našoj grupi. Imali smo mnogo poteškoća u prvom meču kada smo izgubili 25 lopti. Njihova igra se bazira na odbrani. Naš trener je već rekao da će ovaj meč biti drugačiji od prethodna dva koje smo dobili kod kuće. Biće to velika borba. Moramo da igramo najmanje na njihovom defanzivnom nivou ako hoćemo pobedu", istakao je ponajbolji igrač Strazbura.

POGLEDAJTE MOZZART KVOTE ZA OVAJ MEČ

Izabrane vesti

Francuz ističe da je pobeda u ovom duelu od velikog značaja za sastav koji predvodi Vensan Kole.
"Veoma je važno da pobedimo. Ako želimo u TOP 16 fazu moramo da igramo jako i da dobijamo mečeve kod kuće. Za sada ne igramo dobro u gostima, pa su pobede na našem parketu krucijalne. Bolje bi bilo po nas da smo izvukli pouke iz onog poraza od Zvezdeu prvom kolu inače...", kaže Boboa.

Meč između Strazbura i Crvene zvezde igra se od 20.45.

Pratite MOZZART i na Vajberu

 (FOTO: MN Press)


tagovi

StrazburSrbijaRodrig BuboaFrancuskaEvropaEvroligaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara