""
""

Bogdanović o nastupu na Ol staru: Predstavljaću svoj tim, svoju zemlju! Fantastično

Vreme čitanja: 2min | pet. 26.01.18. | 09:25

"Bio sam iznenađen. Ali, znao sam da mogu da budem izabran, nadao sam se..."

Bogdan Bogdanović je juče saznao da će učestvovati na utakmici Zvezda u usponu na Ol staru, a videlo se to i na meču između Sakramenta i Majamija (89:88) u kojoj je Bogdanović dao 11 poena i imao tri skoka i tri asistencije za 35 minuta u igri. Uključujući i onaj odlučujući napad kada je donekle omogućio Foksu da poentira za pobedu.

Posle meča bio je vidno raspoložen.
"Nije u pitanju jedna utakmica, dve utakmice, tri pobede u nizu, štagod... U pitanju je stvaranje kulture", počeo je Bogdan.

Izabrane vesti

Deluje da je atmosfera u ekipi baš dobra?
"Jeste, dobro se provodimo. Imamo sjajnu hemiju. Ponekad se mučimo da to pokažemo na terenu, ali verujem da će i to doći".

Šta misliš o Daeronovoj odbrani?
"Huh, on je naš jedan od najboljih defanzivaca. Ima možda i najbrže noge u ligi. Sada je najbrži, a jednog dana biće najbolji defanzivac zato što može da čuva sve protvivnike".

Igraćeš na Ol star utakmici. Šta to znači za tebe?
"Bio sam iznenađen. Ali, znao sam da mogu da budem izabran, nadao sam se, ali sada sam jako srećan i uzbuđen što ću biti tamo. To je neverovatno. Predstavljaću moj tim, zemlju. Fanstastično, jednostavno sjajno", rekao je Bogdanović.

Srpski bek šuter naći će se 16. decembra u Timu Sveta u meču protiv Tima SAD. To je utakmica koja najavljuje glavni događaj Ol star vikenda i u kojoj igraju igrači koji su u prvoj ili drugoj svojoj sezoni u NBA ligi.

Osim Bogdanovića u imu Sveta nalaze se i Dilon Bruks (Memfis), Džoel Embid (Filadelfija), Badi Hild (Sakramento), Lauri Markanen (Čikago), Džamal Mari (Denver), Frank Ntilikina (Njujork Niks), Domantas Sabonis (Indijana), Dario Šarić (Filadelfija) i Ben Simons (Filadelfija). 

U timu SAD nalaze se: Lonzo Bol (LA Lejkers), Malkolm Brogdon (Milvoki), Džejlen Braun (Boston), Džon Kolins (Atlanta), Kris Dan (Čikago), Brendon Ingram, Kajl Kuzma (LA Lejkers), Donovan Mičel (Juta), Denis Smit junior (Dalas), Džejson Tejtum (Boston). 

(FOTO: Printskrin)


tagovi

Sakramento KingsOl starNBA ligaBogdan Bogdanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara