Bolivudski glumac veruje Grantu!

Vreme čitanja: 2min | sre. 14.02.18. | 12:06

Gazda Nortist Junajteda Džon Abraham ubeđen da će se Nortist Junajted boriti za titulu za godinu ili dve

Ni gore, ni dole - ni levo, ni desno. Nortist Junajted i Delhi Dajnamos sastaju se u derbiju začelja indijske Superlige, koji ni jednom, ni drugom timu neće doneti ništa. Liga samo što se nije završila, preostalo je još tri kola, a suštinski, oba sastava imala su razočaravajuću sezonu i garantujemo da ima je svejedno na kojoj će poziciji da završe.

Gorštaci se vraćaju kući posle minimalnog poraza u Džamšedpuru, ali domaći teren nije im baš bio od ruke. Puleni iskusnog trenera i nekadašnjeg šefa struke Čelsija i Partizana Avrama Granta nisu zatresli mrežu na pet od minulih sedam domaćinstava. Inače, prvi ovosezonski okršaj pripao je popularnim Gorštacima - inače u vlasništvu Džona Abrahama, bolivudskog glumca, modela i indijskog seks simbola - koji su u Delhiju slavili 0:2.
"Za godinu ili dve borićemo se za titulu. Siguran sam u to. Ovo je tim sa vizijom, a imamo i dobrog trenera. Fudbal u Indiji nije kao kriket, ali će u dogledno vreme da bude", istakao je Abraham nedavno za medije u domovini.

Izabrane vesti

Lavovi iz prestonice nisu se kvalifikovali za plej-of prvi put posle inauguralne sezone, što i ne čudi kada se u obzir uzme podatak da je Delhi primao dva il iviše golova na šest od proteklih sedam gostovanja.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 15:30 8505 INDS1 NorthEast United - Delhi Dynamos ki 1 2,25
Ukupna kvota2,25

INDIJA 1, SUPERLIGA - 15. KOLO

Sreda
15.30: (2,15) Nortist Junajted (3,25) Delhi Dajnamos (3,25)

Četvrtak
15.30: (2,25) Goa (3,30) Čenajin (3,00)

*** kvote su podložne promenama

(FOTO: Action Images)


tagovi

Avram GrantNortist junajtedDelhi DinamoIndijska Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara