""
""

BOMBAMEJAN!

Vreme čitanja: 2min | sre. 31.01.18. | 12:15

Dortmund potvrdio da stiže Miši Batšuaji, čekamo da Olivije Žiru potvrdi transfer u Čelsi

GOTOVO, DOGOVORENO, ZAVRŠENO!

Izabrane vesti

To je transfer bomba koja se čekala od početka prelaznog roka na Ostrvu! A aktivirao je - Arsenal! Baš kao što se i očekivalo i najavljivalo, Pjer Emerik Obamejan karijeru nastavlja na Emirejtsu i sada nas čeka prava vrteška na relaciji Severni London - Dortmund - Zapadni London!

TRANSFERI UŽIVO: Poslednji dan prelaznog roka!!!

Vest je zvanično potvrđena na sajtu Arsenala fotografijom Gabonca u dresu Tobdžija, a prethodno i na sajtu Dortmunda, gde sportski direktor Mihael Cork oglasio zvaničnim saopštenjem.
"Osim nemilih događaja poslednjih sedmica, moram da podsetim da je priča Pjer Emerika Obamejana u Dortmundu trajala preko četiri godine i da je bila jako uspešna. On je Dortmundu dao mnogo toga dobrog, postigao mnogo bitnih golova za klub i učestvovao u osvajanju Kupa 2017. godine. Želimo Obamejanu sve najbolje u Arsenalu", poručio je Cork.

Arsenal i Dortmund su postigli dogovor na transfer vredan 63.750.000 evra, plus razni bonusi, dok će Obamejan u novom klubu imati platu od 10.000.000 evra. Što je upola manje od onoga što je Aleksis Sančez tražio pre odlaska u Mančester junajted. 

Obamejan je trenutno na medicinskim pregledima u Londonu, a vrlo brzo bi trebalo da bude otkriveno koji će broj nositi u novom klubu. 

Što se Dortmunda tiče, Miši Batšuaji je već stigao na medicinske preglede na Vestfalen i trebalo bi vrlo brzo da stavi paraf na šestomesečnu pozajmicu vrednu 1.500.000 evra. Čelsi se rešio napadača koga Antonio Konte nikako nije mogao da smisli, uprkos tome što je Belgijanac pružio nekoliko vrlo dobrih partija, a Dortmund je tako rešio pitanje zamene za Obamejana do kraja sezone, kada se očekuje da će krenuti u akciju lova novog skupocenog centarfora.

Sada je još samo ostalo da Čelsi potvrdi transfer Olivijea Žirua na Stamford Bridž. Mada je sinoć bilo priče da je transfer dogovoren, jutros je osvanula informacija da čelnici dva kluba još nisu pružili ruke jedni drugima zato što nisu uspeli da se dogovore oko obeštećenja. Ali, nema sumnje da će i ovaj transfer biti završen u narednih nekoliko sati. 

Bombastična vrteška polako završava svoj krug! 

(FOTO: www.arsenal.com)


tagovi

Premijer ligaPjer Emerik ObamejanOlivije ŽiruNemackaMiši BatšuajiEvropaEngleskaČelsiBorusija DortmundArsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara