""
""

Bombastično pojačanje Kairata pred Zvezdu - stiže Timoščuk!

Vreme čitanja: 1min | sub. 27.06.15. | 20:55

Kazahstanski klub posle akvizicija iz Nemačke i Rusije dovodi i prekaljenog ukrajinskog veterana koji je višak u Zenitu

Kazahstanski Kaisrat se baš namerio da napravi iskorak u Evropi i poslao je ozbiljnu poruku upozorenja Crvenoj zvezdi. Podsetimo da su Kazahstanci u prethodnih nekoliko dana realizovali transfere Bruna Soareša iz nemačke Fortune, a potom i Bastosa kojeg je Grof Božović trenirao u Rostovu. Sada su spremili pravu transfer bombu za kazahstanske prilike - Anatolija Timoščuka!

Izabrane vesti

Kairat nema finansijskih prepreka, klubom gazduje jedan od najbogatijih ljudi u zemlji, a to je i glavni adut u pregovorima sa nekadašnjim fudbalerom Šahtjora, Bajerna i Zenita.

Nekadašnji kapiten reprezentacije Ukrajine je nedavno prekomandovan u drugi tim Zenita što je bila jasna poruka kluba iz Sankt Peterburga da ne računa na njega. Prema pisanju ruskih medija, Timoščuk je već otputovao u Almati na pregovore sa Kairatom i dogovor je na pomolu. Kazahstanki klub bi tako mogao da dobije kapitalno pojačanje pred mečeve sa Crvenom zvezdom u prvom kolu kvalifkacija za Ligu Evrope.

Ukrajinac je slavu stekao u Šahtjoru čiji je dres nosio punih 11 godina. Potom je za 14.500.000 evra prešao u Zenit, od kojeg ga je Bajern kupio 2009. godine za 11.000.000 evropskih novčanica. kasnije se vratio u Zenit kao slobodan igrač i prethodne dve sezone je bio član ruskog giganta. 

Interesantno, Timoščuk bi u tim mečevima mogao da igra protiv saigrača iz Zenita, Milana Rodića koji je takođe prekomandovan u B tim Zenita i nalazi se u poodmaklim pregovorima sa Crvenom zvezdom. 

(FOTO: Action images)


tagovi

SuperligaSrbijaprelazni rok 2015KairatFK Crvena zvezdaAnatolij Timoščuk

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara