"Sebastijan Rode"
"Sebastijan Rode"

Borusija dovodi vezistu Bajerna

Vreme čitanja: 1min | uto. 10.05.16. | 14:57

Koltovi žele da Sebastijan Rode zameni Granita Džaku koji ide u Arsenal

Sebastijan Rode

Već dva dana jedna od centralnih tema u nemačkim medijima je transfer Granita Džake iz Borusije Mehengladbah u Arsenal koji se najavljuje za predstojeće leto. Pojedini mediji javljaju da je posao dogovoren i da će Kolotvima pripasti obeštećenje od oko 40.000.000 evra.

Izabrane vesti

Slavni klub će bez sumnje odlično proći jer je još 2012. godine doveo Džaku iz Bazela za oko 8.000.000 evra, a današnji Bild prenosi da su na Borusija Parku već spremili zamenu za fudbalera Švajcarske. I to solidnu.

Njegovo mesto na sredini terena od leta bi trebalo da zauzme 25-godišnji Sebastijan Rode, nekadašnji reprezentativac Nermačke u svim mlađim selekcijama. 

Danas kompletirani dolazak Renata Sančeza u Minhen mogao bi da znači i da za Rodea nema mesta u zamislima novog trenera Karla Anćelotija, mada mnogi veruju da ima veće šanse da se nametne Italijanu, kada već nije mogao Gvardioli.

Rode je već pune dve godine član Bajerna, ali je bio uglavnom rezerva pa je zabeležio 37 nastupa i postigao tri gola.

Transfer u Borusiju iz Menhengladbaha i promena sredine verovatno bi prijali plavokosom momku koji je fudbalsku karijeru gradio od Kikers Ofenbaha preko Ajntrahta sve do Bajerna.

(FOTO: Action Images) 

Pratite MOZZART i na Vajberu


tagovi

Sebastijan RodeNemackaBorusija MenhengladbahBajern Minhen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara