"Trener Budućnosti Dragan Kažić čeka pojačanja"
"Trener Budućnosti Dragan Kažić čeka pojačanja"

Budućnost hoće da dovede napadača Zvezde: Jovović da dođe, Đalovića puštamo posle Partizana

Vreme čitanja: 2min | ned. 16.07.17. | 20:02

U konkurenciji je i Marko Vukčević

Trener Budućnosti Dragan Kažić čeka pojačanjaIz Sutjeske na Marakanu, a onda na pozajmice. Redom OFK Beograd, Spartak iz Subotice, pa Napredak. Nikako da Vladimir Jovović ubedi struku Crvene zvezde da je kadar za prvi tim. Nema ga ni u planovima novog trenera Vladana Milojevića, a tu situaciju pokušava da iskoristi podgorička Budućnost i vrati ga u Crnu Goru.

Protivnik Partzana u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona traži pojačanja u špicu, posle najavljenog raskida saradnje sa Radomirom Đalovićem i jedan od igrača o kojima se razmišlja je upravo Jovović, nekadašnji član Sutjeske.
Jovović je naša želja, ali problem predstavlja obeštećenje koje traži njegov klub. Zvezda neće da ga pozajmi, već bismo morali da ga otkupimo. Narednih dana biće sve jasnije”, predočio je za Pobjedu Miloljub Ostojić, sportski direktor Budućnosti.

Izabrane vesti

Vladimir Jovović ui Zvezdinom dresuOstojić je otkrio da Jovović nije jedini fudbaler koji se nalazi i planovima rukovodstva Podgoričana.
Marko Vukčević (istekao mu ugovor sa ljubljanskom Olimpijom, op. au) je igrač koji nam je interesantan, razgovarali smo sa njim. Zatražio je još par dana da razmisli o svemu, jer želi da nastavi karijeru u inostranstvu. Ukoliko ne pronađe adekvatan angažman, voleo bih da se vrati u Budućnost Nadam se da će doći do dogovora”, rekao je Ostojić.

Radomir Đalović u HumskojA što se tiče Đalovića, koji nije bio u kombinaciji za prvi meč u Humskoj 1...
Đalović je napravio ispad u Beogradu pose kojeg je protiv njega pokrenut disciplinski postupak. Pričali smo o njegovom gafu, pogrešio je, mislim da je i on toga svestan. Mogao je da sedne na klupu, u drugom poluvremenu bi sigurno dobio minutažu, možda mogao da postigne gol. Trebalo je da prihvati odluku trenera, jer je on taj koji odlučuje, sastavlja tim. I veći igrači sede na klupi. Đalović je iskusan i nismo očekivali takvu reakciju. Zatražio je da napusti klub i to će mu biti odobreno posle revanša sa Partizanom. Ovo je njegov izbor. Naravno, ne želimo da ode na ružan način, jer je dosta dao Budućnosti“, zaključio je Miloljub Ostojić.

(FOTO: MN Press, Star sport)


tagovi

Vladimir JovovićSuperligaSrbijaMiloljub OstojićFK Crvena zvezdaBudućnost Podgorica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara