"Butorović"
"Butorović"

Butorović: Pometlati sve u FSS!

Vreme čitanja: 2min | sub. 30.03.13. | 09:45

"Zašto je srpska delegacija u Zagrebu brojala 100 ljudi? Digla se čitava bulumenta i svi su dobili dnevnice, sve im je obezbedio Savez. Niko ništa iz svog džepa nije platio", kaže prvi čovek Vojvodine

ButorovićPredsednik Vojvodine Ratko Butorović prilično je razočaran radom Fudbalskog saveza Srbije. Butorović se pita zašto je delegacija Srbije brojala u Zagrebu 100 članova, koji su dobili dnevnice, kao i da bi pre selektora Siniše Mihajlovića odgovornost za krah u kvalifikacijama za SP trebalo da preuzme predsednik FSS Tomislav Karadžić IO, koji su digli ruku za njegovo angažovanje.
„Ne dao im Bog da im ja dođem u FSS. Prvo oruđe kojim bi se poslužio bila bi metla. Zašto je srpska delegacija u Zagrebu brojala 100 ljudi? Digla se čitava bulumenta i svi su dobili dnevnice, sve im je obezbedio Savez. Niko ništa iz svog džepa nije platio. Mene godinama već boli vrat, ne mogu više da klimam glavom i zato ne želim da budem deo FSS. Njima su potrebni samo oni koji klimaju glavom kad zatreba. Zato sam otišao iz IO, a jedini sam u 10-15 godina koji je to uradio. Nama treba čizma, predsednik čvrste ruke, ali i neko sposoban ko će odrediti strategiju i reći kojim putem mora da se ide“, rekao je Butorović za Informer.

Butoroviću teško pada što Srbija neće videti Brazil.
„Ja sam Crnogorac, ali pucam od tuge kad gledam šta se dešava. Idu Crnogorci u Brazil, neka, srećno im bilo, idu i Bosanci i Hrvati. Pa nismo valjda najgori? Svi su iz IO sad pametni i posipaju se pepelom. Ljudi, ko je jednoglasno izabrao Mihajlovića za selektora? Zar nije isti taj IO, i kako sad niko nije odgovoran? Zašto niko od tih ljudi sad ne podnese ostavku, ako je već napravljena greška. Jeste li bili u Zagrebu? Bolje što niste, jer ja sam bio i video čemer i jad“, dodao je prvi čovek Vojvodine. 

(FOTO: MN Press)

Izabrane vesti


tagovi

fssRatko ButorovićSiniša MihajlovićSuperligaTomislav KaradžićFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara