""
""

Čačak hoće pobedu – Borac napada Novi Pazar

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.08.16. | 14:53

„Pokazali smo da nam je forma u usponu, pa mislim da je vreme za prvu pobedu“, jasan je Ljubiša Dmitrović, šef struke Čačana uoči duela s Novim Pazarom

Bodovi ne smeju otići iz Čačka! To je stav stručnog štaba Borca uoči premijernog meča 6. kola Superlige Srbije koji se igra u petak u 20 časova na Gradskom stadionu u Čačku. Ljubiša Dmitrović, šef stručnog štaba čačanskih Zebri zato smatra da je vreme prolaznih slabosti ostalo iza njegove ekipe, i da je vreme za velika dela pred domaćim navijačima.
„Poslednje dve utakmice smo pokazali da nam je forma u usponu, pa mislim da je vreme za prvu pobedu. Ostaje žal što smo u poslednjim sekundama utakmice u Surdulici izgubili dva boda, ali odnos igrača i njihova igra ulivaju poverenje pred veoma bitan duel koji nas očekuje u petak“, tvrdi Dmitrović, s osvrtom na čudan splet okolnosti koji je Čačanima bukvalno spakovane bodove zauvek ostavio na travi stadiona Radnika iz Surdulice.

Izabrane vesti

Ekipa iz Čačka treba da bude zadovoljna prethodno odigranim mečom, pre svega zbog lepote od gola koga je kreirala kopačka odličnog Vladimira Bogdanovića. Naime, fudbaler Borca je primio loptu iz auta na nekih 25 metara, topovski raspalio i preciznim udarcem pogodio gornji deo Čančarevićevog gola. To budi optimizam Dmitrovića koji najavljuje čačansku ofanzivu za prvu pobedu u ovogodišnjem šampionatu.
„Bez obzira na mršav saldo u prvih pet kola moram istaći da radimo u sjajnoj atmosferi i da želim javno da pohvalim igrače za odnos koji imaju prema obavezama. Verujem da će za sve to biti nagrađeni pobedom protiv veoma iskusnog i neugodnog rivala koji će sigurno u Čačak doći sa namerom da se iskupi za poraz pred svojim navijačima. Očekujem da kao i u prethodnim utakmicama igrači daju sve od sebe i uz podršku verne čačanske publike upišemo prvu pobedu koja bi za nas bila kapitalna jer bi uhvatili priključak sa ostalim ekipama“, rekao je veoma raspoloženi Ljubiša Dmitrović.

Kada je reč o kadrovskoj situaciji u Borcu, ona se nije menjala. Pod znakom pitanja je nastup iskusnog Zorana Kostića zbog povrede kolena.

Piše:Miloš Milić

(FOTO: STAR SPORT)


tagovi

Zoran Kostić PirgoVladimir BogdanovićSuperligaNovi PazarLjubiša DmitrovićBorac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara