"Marko Zoćević"
"Marko Zoćević"

Čačani su svesni: Kup je neizvestan, a Vojvodina opasna!

Vreme čitanja: 3min | uto. 04.04.17. | 14:49

Maslać zbog crvenog kartona neće ići na stare drugare. Zoćević i Dodić uz predznanje iz svojih uglova, uprkos reputaciji timova, veruju da Borac uz pravi pristup ima šanse

Marko Zoćević

Autobus pun Zebri kreće iz Čačka! Put četvrtfinala Kupa Srbije Borac vodi na Karađorđe! Vojvodina je krupan zalogaj! To znaju Čačani svesni da je fudbalsku Srbiju još juče prodrmala vest u kojoj je kurzivom ispisano da je Upravni odbor FK Vojvodina smenio šefa stručnog štaba, Dragana Ivanovića, da bi na njegovo mesto bio doveden Aleksandar Veselinović.  

Izabrane vesti

STIGLE SU MOZZART KVOTE ZA KUP UTAKMICU IZMEĐU VOJVODINE I BORCA

To su činjenice. Stručni štab Borca na čelu sa Mladenom Dodićem ipak ne misli da je Vojvodina manje ubojita zbog kadrovskih promena u timu. Naprotiv, i za jedne ni za druge, četvrtfinale Kupa Srbije nije mali ulog. Tako misli i Marko Zoćević, fudbaler Borca koji svakako najbolje poznaje igrački kadar Vojvodine.
„Kup je neizvesno takmičenje koje ima posebnu draž baš zato što je sve u njemu moguće. Znamo mi da je Vojvodina veliki rival, pre svega na svom terenu. Bela zastava zbog toga ne dolazi u obzir. Idemo u Novi Sad da igramo fudbal“, kaže za MOZZART Sport, Marko Zoćević, a onda prelazi na glavnu stvar. Pitali smo ga, koliko dobro poznaje igrački kadar Novosađana?
„Znamo se, poznajemo se i baš zato idemo da igramo fudbal. Vojvodina ima jednog od možda najboljih štopera u Superligi Srbije, Darka Puškarića, a tu je i opasan tandem levog i desnog krila, Siniše Babića i Filipa Malbašića“, tvrdi Zoćević, a mi dodajemo će doskorašnji igrač Borca u dresu Vojvodine, Mario Maslać utakmicu protiv Čačana gledati sa tribina zbog crvenog kartona zarađenog u prvenstvenoj utakmici protiv Mladosti iz Lučana.

Mario Maslać
„Nadam se veoma čvrstom meču jer je Borac pokazao u prošlim sezonama da ume da igra ovakve utakmice. Ja neću biti na terenu, kao što to nisam bio ni u prvenstvenoj utakmici protiv Voždovca. Uprkos tome, radujem se sportskom ambijentu uz tim za koji se sada borim i uz ekipu za koju sam igrao“, izjavio je za MOZZART Sport Mario Maslać, fudbaler Vojvodine.

Setismo se i da je šef struke Čačana Mladen Dodić 2013. vodio Jagodinu u finalu kupa protiv Vojvodine. Bilo je 2:0 za Vojvodinu, ali nije naodmet premotati film i setiti se da je strateg Borca, prošle godine uz Javor i penale vojevao u kupu sa Novosađanima. Pitali smo zato šefa stručnog štaba Borca šta očekuje od naredne utakmice?
„Svaka kup utakmica je priča za sebe, pa je to i ova. Sigurno je da je Vojvopdina nominalni favorit u ovom susretu, ali ništa nije predvidljivo. Borac će ostaviti na Karađorđu srce na terenu uprkos rezultatima iz Superlige koji svakako ne pokazuju realne igračke kvalitete ovih momaka. Na teren će izaći dosta novih igrača, pa se nadam da naša kadrovska kombinatorika može da donese rezultate. Moram da kažem da imamo nekoliko lakše povređenih igrača, pa da ćemo shodno zdravstvenom biltenu reagovati kako bi na teren izveli najadekvatniji sastav“, zaključio je za MOZZART Sport priču o četvrtfinalnoj utakmici Kupa Srbije, Mladen Dodić.

Mladen Dodić

Utakmica četvrtfinala Kupa Srbije između novosadske Vojvodine i čačanskog Borca igra se u sredu u 18.00 na stadionu Karađorđe u Novom Sadu.

Piše: Miloš Milić

(Foto: Star Sport)     


tagovi

Borac ČačakDarko PuškarićDragan IvanovićFilip MalbašićKup SrbijeMario MaslaćMarko ZoćevićMladen DodićSiniša BabićSrbijaFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara