""
""

Čačanski „pecaroši“: Za jubilej love Radnik kraj Morave!

Vreme čitanja: 2min | pet. 09.12.16. | 12:38

Čačani ne smeju da se obrukaju! Meč sa Radnikom poklapa se sa proslavom 90 godina kluba

Celih 90 godina fudbala kraj Morave stoji iza ultimativnog zadatka Borca i želje za osvajanjem tri boda u meču protiv Radnika iz Surdulice! Takvo raspoloženje u Čačku vlada uoči 20. kola Superlige Srbije i svečanog obeležavanja jubileja koje je zakazano za nedelju 11. decembar.O tome je Mozzart Sport već pisao.

Izabrane vesti

„Očekujem da na krilima dobre igre i osvojenog boda u Nišu stignemo do za nas preko potrebne pobede. Znam da će biti jako teško jer nam u goste dolazi odličan rival koga predvodi najiskusniji trener u ligi. Ova utakmica ima značaj jer se podudara i sa obeležavanjem velikog jubileja kluba, tako da imamo zadatak da pobedom uveličamo 90 godina postojanja Borca“, rekao je Mladen Dodić na šta se nadovezuju reči defanzivca u redovima Borca, Miroljuba Kostića koji kao ključnu otežavajuću okolnost pred meč apostrofira izostanak Tanasina, a zatim i Zoćevića koji je povredio koleno na Čairu.

„Ponovo nećemo biti kompletni, ali nas to mora još više mobilisati. Znam da ćemo dati sve od sebe i nadam se da ćemo konačno obradovati navijače. Bod osvojen u Nišu nam pre svega mnogo znači na psihološkom planu i slažem se da je vreme za pobedu. Pozitivan rezultat bi nas aktivno uključio u borbu za opstanak i mi igrači smo potpuno svesni te činjenice“, rekao je Miroljub Kostić svestan činjenice da u redovima Zebri neće biti ni Delića koji je na utakmici u Nišu vrlo efektnim pogotkom matirao bivšeg čuvara Borčeve mreže, Vladimira Bajića koji sada nosi dres Meraklija.

„Kada postignete prvi gol u sezoni i to možda i najdraži u karijeri, a onda pauzirate bitan meč onda je svakako teško. Bilo bi mi lakše na terenu protiv Radnika, ali šta je tu je. Verujem da će ostatak ekipe imati snage da iznese meč iz koga želimo da iznesemo sa tri boda“, kaže za Mozzart Sport Uroš Delić, zadnji vezni igrač Borca uoči utakmice sa Radnikom iz Surdulice.

BORAC SLAVI 90 GODINA FUDBALA KRAJ MORAVE

Piše: Miloš Milić

(Foto: MN PRESS)


tagovi

Uroš DelićSuperligaRadnikMladen DodićMarko ZoćevićBorac ČačakAleksandar Tanasin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara