""
""

Čenajin efikasan kod kuće, a Delhi u gostima

Vreme čitanja: 1min | ned. 07.01.18. | 09:59

Kada se saberu navike ovih timova dolazi se do zaključka da treba očekivati najmanje tri gola

Kada je na startu Superlige Delhi Dajnamos slavio u gostima nad Puna Sitijem - srpskog stratega Ranka Popovića, trenutnim liderom i jednim od najozbiljnijih kandidata za titulu šampiona - malo ko je očekivao da će vezati šest neuspeha. Baš to se dogodilo Lavovima, koji su na poslednjih šest duela samo tri puta zatresli mrežu i, logično, drže dno tabele.

Izabrane vesti

Danas, u okviru 9. kola indijske Superlige momci Migela Anhela Portugala idu na noge Čenajinu, koji deli čelo tabele. Iskusni engleski trener Džon Gregori posložio je kockice, naštimovao letošnja pojačanja Haime Gavilana, nekadašnjeg igrača Valensije i Slovenca Renea Miheliča, koji je bio jedan od zanimljivijih igrača na popularnoj igrici Football Manager sredinom prošle decenije. 

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Ned 13:00 8540 INDS1 Chennaiyin FC - Delhi Dynamos ug 3+ 1,75

Čenajin igra efikasne mečeve, ali samo kod kuće. U proseku na domaćem terenu okončava susrete sa nešto manje od četiri gola, dok je na strani prilično tvrd. Kada je reč o Dajnamosu, treba imati u vidu je on raspoloženiji kada gostuje. Dao je samo jedan gol kod kuće, a četiri u gostima. Prosek pogodaka na nivou cele lige u Superligi je 2,68, a danas možda treba juriti i 3+.

INDIJA, SUPERLIGA - 9. KOLO

Nedelja
13.00: (1,60) Čenajin (3,70) Delhi Dajnamos (5,40)
15.30: (1,80) Bengaluru (3,30) Atletiko Kalkuta (4,50)

*** kvote su podložne promenama

(FOTO: Printscreen)


tagovi

ČenajinIndijameđunarodni fudbalsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara