""
""

Cirkus na meču Čuke - svađa, prekid, policija na uviđaju, lopta biciklisti u glavu...

Vreme čitanja: 2min | pet. 10.02.17. | 18:16

"Šta da li računam ovu pobedu? Ova mi je najslađa na pripremama! Osećam se kao da smo dobili 5:0", poručio Nenad Lalatović

Fudbaleri Čukaričkog završili su pripreme na Kipru uz jedan cirkus-meč i prekid u 79. minutu! Beograđani su vodili golom Beka Fofane u 26. minutu i bili blizu trijumfa, kada je trener rumunskog drugoligaša Olimpije iznerviran jednom sudijskom odlukom izazvao sukob dva stručna štaba u kom su učestvovali gotovo svi.

"Svađa, prvi prekid u prvom poluvremenu, lopta koja pogađa biciklistu na drumu, policajac na uviđaju u pauzi, simuliranje, kraj meča u 79. minutu, ovacije igrača Čukaričkog zbog detinjastog poteza trenera rumunske Olimpije", javlja izveštač Monda i novinar SOS kanala Nebojša Petrović.

Izabrane vesti

"Upravo mečevi koji se igraju na dan povratka za Beograd, vuku sa sobom veliku dozu rizika zbog umora i nagomilane tenzije. Dovoljan je jedan oštar start, poput onog nad Sašom Jovanovićem u prvom delu susreta da uzburka strasti i dovede atmosferu do usijanja", stoji dalje u izveštaju Monda.

Računajući ova rezultat protiv Olimpije kao konačan, Čukarički je završio kiparsku fazu priprema sa četiri pobede (Atlantas 4:2, Spartak Moskva ’B’ 6:0, Rubin ’B’ 4:1, Olimpija 1:0), jednim remijem (Ural 1:1) i jednim porazom (Arka 0:1). Reklo bi se, sasvim dobar učinak.
"Šta da li računam ovu pobedu? Ova mi je najslađa na pripremama! Osećam se kao da smo dobili 5:0. Bili su nervozni od početka meča. Šta da je Jovanović dobio udarac u stajnu nogu? Naježim se pri pomisli šta je moglo da se dogodi", pričao je posle utakmice Nenad Lalatović.

Čukarički je igrao u sledećem sastavu: Pajović - Radić, Kopitović, Lagator, Živković - Docić - Milojević (Mehmedović), Regan (Šarić), Matić (Tomić), S. Jovanović - Fofana.

(foto: fkcukaricki.rs)


tagovi

SuperligaSrbijapripremeNenad LalatovićČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara