©Starsport
©Starsport

Radonjić nezadovoljan statusom kod Piksija, ne želi da igra za reprezentaciju

Vreme čitanja: 1min | uto. 28.05.24. | 02:54

Krilni fudbaler potvrdio odluku

Skraćenje spiska na konačnih 26 imena selektor Srbije Dragan Stojković zakazao je za utorak, ali je veče pre važnog saopštenja postalo jasno da se među putnicima u Nemačku neće naći Nemanja Radonjić.

U domaćim medijima se dan pre obraćanja selektora Orlova pojavila veest da je Radonjić doneo odluku da se privremeno odrekne reprezentativnog dresa. Prema istim navodima, fudbaler Torina na pozajmici u Majorki nezadovoljan statusom koji ima u nacionalnom timu odlučio je da kaže zbogom reprezentaciji dokle god je Stojković selektor, a stav je potvrdio za Telegraf.

Izabrane vesti

"Tačno je, to je moja odluka", rekao je Radonjić.

Fudbaler Torina zimus je prešao u Španiju na pozajmicu do kraja sezone, ali je u redovima Majorke imao skromnu ulogu te je upisao ukupno 424 minuta tokom kojih nije stigao da pruži ofanzivni doprinos golom ili asistencijom.

Tokom prethodnog perioda, hitri Nišlija je ulogu rezerviste imao i u reprezentativnim redovima, pa je kroz kvalifikacije za predstojeće Evropsko prvenstvo upisao samo 79 minuta. U senci konkurenata Radonjić je bio i na Svetskom prvenstvu u Kataru gde je u sva tri susrata upisao minute, ali sa klupe, te se sa planetarne smotre vratio uz 57 minuta provedenih u igri.


tagovi

Nemanja RadonjićEURO 2024Dragan Stojković Piksi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara