Komentari na vest

Rojević: Odlična sezona, nismo zaslužili da izgubimo Kup Srbije, hoćemo korak više u Evropi

K

King Roxas

pre oko 2 meseca

Pobediti dva puta Poljake i Spance kuci bez 7,8 igraca(PRE SAMO 6 MESECI SMO IZGUBILI 10). Uzeti tri trofeja ,bez poraza cele godine titulu i odigrati sjajno i uspuniti cilj u evropi. VELIKI NEUSPEH. Uz proslu godinu mislim da su uzeli 4 ili 5 trofeja uz osvojen evropski. Ma ovaj Roxas pojma nema hahahahah. Neka sedne da popravi jedinice iz toga kako nesto izgubiti hahaha
B

Boli istina

pre oko 2 meseca

Kakva brza reakcija i organizacija da se odgovori...hihihi....samo za to si "kralj"..... ali to nije tvoj posao.
K

King Roxas

pre oko 2 meseca

Boli istina tebe za tvoje frustracije. Lazete ljude ovde za sve i svasta. Hoces da ja dam svoje ime a ti svoje ime i broj telefona. Da vidimo ko pise sa jedne i druge strane. Da odgonetnemo jos jednu laz koju pokusavete da podvalite.
B

Boli istina

pre oko 2 meseca

Opaaa "king"...poceo si emotivno da odgovaras😂 Boli, boli istina. Imam ja jos dosta cinjenica za navesti.
K

King Roxas

pre oko 2 meseca

Toliko o tebi. Kukavica koja se krije iza tastature bez imena i prezimena. Ustaje na posao u 6h i pise komentare da leci frustracije. O Roxasu teren govori a ne polusvet kao sto si ti.
B

Boli istina

pre oko 2 meseca

Ooooo pa ti "king kme" znas da racunas🤣
E

Eng

pre oko 2 meseca

Lupetate i samo lupetate. Rojevic je rukometni Ferguson. To sto ste ljubomorni to je vas problem.
J

Jos jedna realnost

pre oko 2 meseca

Svaka cast momcima, ali nisi prosao ni nikad losiju Spaniju. Jos jedna cinjenica, koja ce ostati upisana. Zamalo je alibi za luzere. Selektor mora da bude smeker, trenercina, kako u pobedi, tako i u porazu. Od kada si selektor, imas vise velikih poraza, od pobeda. Sto bi rekli stariji: "zagrej stolicu" da popravis jedinice.
B

Bravo decko

pre oko 2 meseca

Od kada je selektor svi smo opet ponosni na nasu repku. Koja razbi Spance posle 20 godina bez pola tima,uz obilatu pomoc sudija prodje i dva puta Poljake. Decko godinama kida u Srbiji a sad i po evropi osvaja trofeje i pomera granice.On je ponos Vose i Srbije ! Samo se uspeh ne oprasta....
R

Realnost koja je bolna ali istinita

pre oko 2 meseca

Izgubili ste kup. To je cinjenica i stajace upisana. Nema amnestije za poraz. Bavi se poslom, a ne damagogijom.
M

Molim

pre oko 2 meseca

Sta ako su izgubili jedno od zadnjih deset finala. Procenat 90%.
B

Boban 55

pre oko 2 meseca

Bez par bitnih igrača tokom čitave sezone videli smo odličnu Vojvodinu u Evropi, tokom ligaškog dela i dvomeča sa Metaloplastikom u finalu plej-ofa. Greška je bila dovođenje igrača pred ključne utakmice u Evropi što ih je verovatno i koštalo eliminacije od Šafhauzena i osvajanja kupa jer je potreban period adaptacije i prilagođavanja novih igrača (plus Jovica van forme nakon povrede i izostanak fenomenalnog Dodića). Boris je po ko zna koji put dokazao zavidno trenersko znanje i u narednim godinama bi bilo lepo videti ga na klupi Steaue, PIK Segeda ili nekog drugog velikana gde realno naši treneri mogu dobiti aganžman.
!

!!!!!!!!!

pre oko 2 meseca

Uticali su ova "dva gospodina" sa platnog spiska Partizana , koji su poslati i u Sabac !!!!!
K

Kisobran

pre oko 2 meseca

Pljuvaci ajmo pljuc pljuc pod prozor HAHAHA. Kako gazi Vosa jao jao kako boli jao jao
н

нс бој

pre oko 2 meseca

Браво Ројевићу,најбољи си производ клуба,браво легендо.Ево кмече у коментарима,ала их жуљамо. Каква доминација Војводине,какви играчи,честитке теби и управи на раду и успесима. Само напред Војводина.
X

Xxxx

pre oko 2 meseca

Ko vam je branio da iskoristite onaj zadnji sedmerac u poslednjoj sekundi utakmice. Sve je bilo u vašim rukama, propustili ste šansu i to je to. Kvalitetnija ekipa jeste, ali klinci su igrali srcem i skroz su zaslužili tu pobedu, ma šta neki mislili. Ovako samo omalažavaš njihov uspeh, a sutra bi mogli u reprezentaciji da ti čine okosnicu tima. Šteta što ste niste sastali i u finalu prvenstva, video bi i tada njihov inat, pa se ako ništa drugo ne bi prošetali do trofeja kao sa Šapčanima.
E

E tako

pre oko 2 meseca

Ako bi imali pomoc kao u kupu onda bi bilo +5 za Vosu a bez pomoci dva mrzitelja Vose +12.
D

Decenija

pre oko 2 meseca

Bilo bi kao i u prvenstvu dva puta po DESET RAZLIKE. Jedna velika pobeda na PENALE UZ DESET LOPTI SUDIJA ZA 10 GODINA!!!!10 GODINA!!!!
P

Prdoje

pre oko 2 meseca

Niste ni trebali onako slučajno se izmigoljiti u polufinalu protiv Dinama. Da ste ispali bilo bi potpuno zasluženo .
M

M17

pre oko 2 meseca

I te kako ste zasluzili da izgubite od Partizana, sudije su vas svom silom pogurale do sedmeraca.
A

Astral

pre oko 2 meseca

Smesan si.
C

Chiske1

pre oko 2 meseca

Kako lazete ali nema veze svako moze da pogleda celu utakmicu i da vidi koga su to sudije pogurale. Ali jedino sto mi je zao sto Metaloplastika nije osvojila Kup ako vec nije Vosa jer su vas u polufinalu oducili od rukometa. Crni blizanac samo kmeci jer ne zelite vi pravedno vi zelite da se za vas navlaci da bi mogli da opravdate nenormalnu kolicinu novca koji drzava ulaze u vas, jedini drzavni projekat u rukometu je crni blizanac. Tona novca koji uprava raspodeli medjusobno a tim ko sisa, pa zasto vasi igraci brze bolje prelaze u Vosu? Vosa je 10 godina gradila sistem i do pre par godina velicina ulaganja su bila manja nego velicina kazni koje crni blizanac u fuci mora da plati na godisnjem nivou. Ono sto sam primetio je to da u svim sportovima vrsite medijski pritisak i koristite se nesportskim alatima da dodjete do cilja. Da je ova zemlja normalna finale kupa bi izgubili sluzbenim rezultastom jer su vasi navijaci napravili nerede i gadjali golmana celu utakmicu. Crveni blizanac bar ne kmeci kada gubi, bukv ni ne znam da su igrali ligu. Znaju da su losiji od prvih 5 ekipa i to je to. Ipak su na spram vas gospoda, i skroz mi je neverovatno da tako nesto napisem jer i njih ne volim. Ali nabijeni su vam kompleksi u svim sportovima od fudbala preko kosarke do rukometa, pa morate na kvarnjaka da otimate.
S

Smejurija

pre oko 2 meseca

Kazi slobodno koji su to "faktori" uticali na poraz od Partizana u finalu kupa?Da li mozda to sto su sudije navlacile za vas celu utakmicu i Partizan imao duplo vise iskljucenja,to sto ste igrali kod kuce i imali domacinsko sudjenje ili mozda to sto imate 10x veci budzet od Partizana?
н

нс бој

pre oko 2 meseca

Јел се тако жалите на буџет у кошарци и фудбалу,а тамо га не спомињете.Па само лиценцу што вам је Србија платила од 2 милиона еура је више од нашег буџета у рукомету,ви се жалите за паре,покријте се ушима. Да,нормално је да градске фирме подрже успешне спортске колективе,ми бар направимо успех у Европи и створимо нове играче и селектора за репрезентацију .Ви у фудбалу и кошарци десетине милиона трошите на странце,никакве користи нема Србија од вас,у Европи брукање.
H

Hahahaah

pre oko 2 meseca

@HC Бој Gradske firme pod imenom Bajatovic i Sns... Trosite vi pare u kosarci,Rebraca i Sns vam dali ogroman budzet ali niste znali ni da se plasirate u Aba Ligu,u fudbalu da ne pricam!U svakom sportu vas Sns finansira!Mi u kosarci mozemo i da trosimo,najgledaniji smo tim u Evropi,od karata prihodujemo 10 miliona evra,dok su vama u rukometu sopstveni prihodi 40000€ od Rogana,ostalo ide direktno iz budzeta republike Srbije...
V

Vosina masina

pre oko 2 meseca

Glavni faktor je deset lopti koji su ukrali Vosi. Mada mora u dve ,tri godine da se izgubi neki nebitan trofej kao sto je kup. Vosa zavrsila celu sezonu sa porazom na penale ej bre ej.