Torgan Azar
Torgan Azar

Čolo traži svežu krv u vezi, prvi pik Azar mlađi, a drugi dečko pljunuti Pirlo

Vreme čitanja: 2min | sre. 28.11.18. | 13:43

Cena 40.000.000 evra za Borusijino krilo

Odavno je Eden Azar na listi želja Reala, međutim, moglo bi da se desi da pre njega u Madridu završi rođeni brat – Torgan. Naravno, ne u kraljevskom klubu, mada i interesovanje Atletika pokazuje da je prevazišao sredinu kakva je Menhengladbah i da je vreme da se oproba u La Ligi.

Prema saznanjima Sport Bilda, uprava Atletika je označila Torgana Azara jednim od potencijalnih pojačanja za naredno leto. Iz dva razloga. Prvi je utisak da se Toma Lemar u premijernoj sezoni na „Vanda Metropolitano“ ne snalazi u skladu sa očekivanjima, pa je za takmičenje na tri fronta potrebna podrška na krilnim pozicijama. Drugi je u saznanju da je 25-godišnji vezista odbio ponudu Borusije za novim ugovorom. Menš je želeo nastavak saradnje čime bi se obezbedio za dugi niz godina i napravio dobru osnovu za kasniju eventualnu prodaju, međutim, Azaru se očigledno ne ostaje u Bundesligi. Postojeći ugovor mu važi do leta 2020, što je i poslednja šansa Borusiji da nešto zaradi njegovim transferom. Posebno što je u pitanju najvažniji igrač tima, sa 11 golova i šest asistencija i te kako zaslužan za drugo mesto na tabeli, odmah iza imenjaka iz Dortmunda.

Izabrane vesti

Sad, da li bi se Torgan Azar uklopio u zahtevni ratnički fudbaler Dijega Simeonea je drugi padež, pošto važi za fudbalera velike inspiracije i slobode, međutim, ako je Čolo proceni da mu je potreban... Ni cena  ne bi predstavljala problem Jorgandžijama, ako se zna da Borusija potražuje oko 40.000.000 evra. Bar je tako bilo letos kad ga je tražila Valensija.

U svakom slučaju, Čolo Simeone želi svežu kriv. Osim Torgana Azara bacio je oko i na centralnog veznog Breše, Sandra Tonalija. Reč je o omladinskom reprezentativcu Italije, koga na Čizmi, pre svega zbog konstitucije, zatim i talenta, već oslovljavaju „novi Prilo“. Tonali ima 18 godina i predviđaju mu veliku budućnost. Možda baš u Madridu.

FOTO: Reuters


tagovi

Torgan AzarBorusija MenhengladbahSandro Tonali

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara