Crna Gora odlično startovala: Ivović izrešetao Francuze

Vreme čitanja: 1min | pon. 16.07.18. | 13:27

Crnogorci sigurni na startu Prvenstva Evrope u Barseloni – 8:6

Vaterplo reprezentacije Crne Gore odlično je startovala na Prvenstvu Evrope u Barseloni. Komšije su bile bolje od Francuske – 8:6.

Momci koji su ovog leta osvojili zlatnu medalju na finalnom turniru Svetske lige i bronzanu na Mediteranskim igrama, odlično su otvorili meč. Odbrana je delovala granitno, Crna Gora je nalazila rešenja u napadu, pa je sredinom druge deonice na semaforu pisalo 4:1.

Izabrane vesti

U nastavku meča, odbrana je i dalje bila na visini zadatka, ali ne i realizacija sa igračem više, kao ni realizacija u pozicionim napadima, pa je Francuska na početku treće deonice smanjila na 3:4. Bilo je evidentno da su vaterpolisti Crne Gore računali da je sve gotovo i da su se malo opustili.

Aleksandar Ivović je pogodio za 8:6, a odbrana Crne Gore je do kraja meča odradila kompletan posao. Izabranici Vladimira Gojkovića posle dana odmora u narednom kolu, u sredu, igraju protiv Malte, a zatim sledi okršaj sa Španijom koji će dati odgovor na pitanje ko će osvojiti prvo mesto i direktan plasman u četvrtfinale, a ko će morati u osminu finala. Najefikasniji u redovima Crne Gore bio je Ivović sa tri gola.

EP (BARSELONA) - PRVO KOLO:

Ponedeljak

Grupa A

15.30: Gruzija – Mađarska
18.30: Nemačka – Italija

Grupa B

Crna Gora - Francuska 8:6
22.15: Malta – Španija

Grupa C

14.00: Turska – Grčka
17.00: Hrvatska – Holandija

Grupa D

12.30: (1,10) Rusija (13,00) Slovačka (9,00)
20.30: Srbija - Rumunija


tagovi

Aleksandar Ivović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara