""
""

Crno-beli deo Soluna slavi, tuga za navijače Arisa

Vreme čitanja: 1min | sre. 11.11.15. | 20:03

Sasvim dobru partiju za PAOK pružio je nekadašnji košarkaš Partizana Milenko Tepić koji je za 33 minuta na parketu dao 10 poena, uhvatio osam lopti i podelio tri asistencije

Jedan grad, dva kluba, dijametralno različita osećanja navijača u Solunu. Košarkaši PAOK-a zabeležili su pobedu nad Lijetuvos Ritasom u petom kolu Evrokupa, dok je Aris poražen na gostovanju turskom Banvitu.

Izabrane vesti

Solunski crno-beli su u svojoj hali savladali litvanskog predstavnika sa 81:76 (26:12, 14:21, 15:24, 26:19) u meču E grupe.

Ovo je “dvoglavom orlu“ drugi trijumf u Evrokupu i zadržao je realne šanse u borbi za plasman u sledeću fazu takmičenja.

Sasvim dobru partiju za PAOK pružio je nekadašnji košarkaš Partizana Milenko Tepić koji je za 33 minuta na parketu dao 10 poena, uhvatio osam lopti i podelio tri asistencije.

Kostas Vasilijadis je sa 26 poena bio najbolji strelac PAOK-a, dok je Sofoklis Skorcanitis ubacio osam poena, ali i izgubio pet lopti. Dejvidas Gilijus je sa 17 poena bio najbolji u Lijetuvosu.

PAOK-ov gradski rival Aris je u ovom kolu gostovao u Bandirmi i izgubio od Banvita sa 96:84 (15:20, 24:13, 26:30, 31:21) u utakmici D grupe.

Banvit se ovom pobedom, drugom u Evrokupu vratio u borbu za dalji plasman, a Aris deli prvo mesto na tabeli sa ruskim Uniksom iz Kazanja.

Dominik Džonson postigao je 27, a Gasper Vidmar 24 poena za Banvit. Dominik Voters predvodio je solunske Ratnike sa 20 poena.

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: Youtube printscreen)


tagovi

TurskaSofoklis SkorcanitisMilenko TepićRitasKK PAOKKK ArisGrčkaEvropaEvroligaEvrokupBanvit

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara