Kendrik Nan (© Star sport)
Kendrik Nan (© Star sport)

Kendrik Nan: Lesor imao čistu blokadu, Nibo nagazio na liniju

Vreme čitanja: 2min | sre. 01.05.24. | 15:05

U Panatinaikosu ne mogu da se pomire sa porazom u Beogradu

Strasti se ne stišavaju ni dan kasnije posle lude utakmice u Pioniru gde je Makabi uspeo da izdrži nalet Panatinaikosa i povede 2:1 u plej-of seriji Evrolige. Ipak, iz tabora zelenih ne mogu da se pomire sa odlukama sudije. Bez dlake na jeziku je pričao prvi čovek kluba, a slično je izjavio, doduše u dosta mirnijem tonu i Kendrik Nan.

Sjajni Amerikanac je odigrao odličan meč u Pioniru, ali ni to nije bilo dovoljno za pobedu. Promašio je Nan poslednji šut, a onda je sa novinarima podelio utiske.

Izabrane vesti

"Počeli smo loše, ali se nismo predavali. Borili smo se. Na kraju u poslednjih tri ili četiri minuta bilo je puno čudnih sudijskih odluka i sve su bile na našu štetu", rekao je Nan.

Nastavio je da analizira situacije istakavši da je blokada Matijasa Lesora bila na vreme, kao i da je Džoš Nibo iz Makabija posle toga očigledno nagazio aut liniju.

"Možemo svi da pogledamo snimak. Vidi se sve. Čista blokada Lesora. Oni zaustave igru i dosude mrtvu loptu. Potom Nibo ima ofanzivni skok i izađe u aut. Sudije sve vreme vide to i ništa ne sviraju. Ipak, na kraju smo mi ti koji su izgubili utakmicu. Moramo da nastavimo da se borimo i u četvrtak", dodao je Nan.

Meč u četvrtak se ponovo igra u Pioniru, a Panatinaikos mora da pobedi kako bi vratio seriju u Atinu za odlučujući peti meč.

"Imamo mentalitet da pobedimo svaku utakmicu. Sada smo pribijeni u ćošak. Ništa nije gotovo. Imamo još jednu utakmicu i jasan cilj da se vratimo u našu dvoranu".

Uveren je Nan da njegova ekipa može da pobedu.

"Znam kakve saigrače imam u svlačionici. Svi verujemo jedni u druge i znam da ćemo dati sve od sebe", završava razgovor Amerikanac.



tagovi

Kendrik NanKK PanatinaikosKK Makabi Tel AvivEvroliga

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara