"Razočarani Moskovljani"
"Razočarani Moskovljani"

CSKA promrzao u Ufi, u moskovskom derbiju drama u poslednjih sedam minuta

Vreme čitanja: 2min | ned. 26.10.14. | 13:18

Zoran Tošić ušao u igru tek u 75. minutu, ali ni to nije donelo trijumf šampionu Rusije

Razočarani Moskovljani

U glavnom gradu Baškortostana fudbaleri CSKA iz Moskve nisu uspeli da dođu do tri boda, pošto su remizirali sa domaćom Ufom rezultatom 3:3. Sa druge strane u moskovskom derbiju između Spartaka i Lokomotive došlo do podele bodova rezultatom 1:1, iako su mreže mirovale sve do samog finiša.

Izabrane vesti

Na ovom zanimljivijem meču počelo je loše po CSKA, pošto su već u 12. minutu primili gol. Posle odbitka od golmana Akinfejeva strelac je bio Braun. Ipak, uspeli su Moskovljani da se konsoliduju do kraja prvog dela, pošto je Vasilij Berezucki postigao gol u 43. minutu.

Drugo poluvreme opet je bolje otvorio domaćin; u 50. minutu Galjulin posle loše intervencije odbrane CSKA došao je u priliku, koju nije propustio, da bi samo devet minuta kasnije Natho izjednačio iz penala.

Probao je Slucki da kombinuje, ubacio je Tošića u igru u 75. minutu, ali ni to nije pomoglo.

Kada su svi mislili da je gotovo sa uzbuđenjima, na scenu za domaći tim je nastupio igrač koji je tek ušao u igru Safronidi, postigavši gol u 78. minutu. No, drama ni tu nije gotova. Sjajan karakter pokazao je tim CSKA, pošto su u 94. minutu izjednačili. Doduše, opet sa bele tačke, a opet je strelac bio Natho. Postigao je dva gola i jednom asistirao.

Ni u Moskvi drama nije izostala. Međutim, nije tako delovalo sve do 84. minuta, kada je Matijas Fernandes na asistenciju Pavljučenka postigao gol za Lokomotivu. 

No, samo tri minuta kasnije Roman Širokov pokazao je klasu, kada je na asistenciju Kvinsija Promesa savladao golmana gostiju za podelu bodova. 

CSKA je ovim remijem propustio priliku da bar na kratko prestigne Zenit na tabeli, Ufa je malo pobegla od opasne zone, dok su akteri nedeljnog moskovskog derbija odmogli jedni drugima ovom podelom bodova.

Premijer liga - 11. kolo:

Petak:
Ural - Arsenal Tula 1:0
/Erohin 38/

Subota:
Torpedo Moskva - Kuban 0:0

Amkar - Rostov 2:0
/Ogude 16, Kolomejčev 84/

Nedelja:
Ufa - CSKA Moskva 3:3
/Braun 12, Galjulin 50, Safronidi 78 - Berezucki 43, Natho 59 (p), 94 (p)/

Spartak Moskva - Lokomotiva Moskva 1:1
/Širokov 87 - Fernandes 84/

17.00: Zenit - Mordovija

Ponedeljak:
16.45 Krasnodar - Terek 
18.30 Dinamo Moskva - Rubin 

(FOTO: Action images)


tagovi

CSKA MoskvaEvropaLokomotiva MoskvaMatijas FernandezPremijer ligaRoman ŠirokovRusijaSpartak MoskvaZoran Tošić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara