""
""

Čukaričkom stigla pojačanja iz Lige šampiona

Vreme čitanja: 2min | pon. 28.11.16. | 16:10

Prvotimcima su se priključili desni bek Sava Radić, vezni igrači Nemanja Milojević, Stefan Šapić i Zehrudin Mehmedović, krilni napadač Predrag Jovanović i napadač Marko Šarić

Prvom timu Čukaričkog od ponedeljka se na treningu pridružilo šest fudbalera koji su nastupali u omladinskoj Ligi šampiona i trebalo bi da predstavljaju pravo osveženje za seniorski tim.

Izabrane vesti

Pošto je završen jesenji deo prvenstva za omladinsku ligu, prvotimcima su se priključili desni bek Sava Radić, vezni igrači Nemanja Milojević, Stefan Šapić i Zehrudin Mehmedović, krilni napadač Predrag Jovanović i napadač Marko Šarić.

Većina njih već je imala uglavnom kraće nastupe na superligaškim utakmicama, dok je u prvom timu sebi mesto obezbedio osamnaestogodišnji štoper Erhan Mašović.
"Imamo mnogo mladih kvalitetnih igrača. Neki od njih danas počinju sa nama da treniraju. Naravno imamo i fudbalere sa mnogo igračkog iskustva kao što su Matke (Igor Matić), Draža (Dragoljub Srnić), među njima sam i ja i možemo da posavetujemo mlade koji su na početku profesionalne karijere. Oni nas motivišu kao i mi njih i atmosfera u timu je dobra. Gledali smo ih u utakmicama Lige šampiona mladih i mislim da je najvažnije da se koncentrišu na treninzima i utakmicama. Da slušaju starije igrače i naravno trenera", rekao je Brazilac Lukas Pjasentin.

Štoper Čukaričkog Đorđe Đurić je ocenio da su omladinci sigurno zaslužili da se priključe prvom timu svojim rezultatima.
"Samo neka nastave ovako, svi su pravi momci i dobri igrači i verujem da će i oni nama i mi njima značiti na treninzima", naveo je Đurić.

Napadač omladinske selekcije Marko Šarić proslavlja danas osamnaesti rođendan i kako je istakao želja mu je da debituje za prvi tim.
"Mnogo mi znači poziv među seniore, to je veliki korak u mojoj karijeri i nadam se da ću ispuniti očekivanja".

Šarić je nakon treninga rekao da se razlikuje rad sa vršnjacima i seniorima, jer su prvotmci fizički jači, iskusniji i zreliji igrači.
"Šef nam je danas rekao da idemo na pripreme sa prvim timom, a bio sam i letos u Austriji. Imao sam osećaj kao da sam sa njima dugo, lepo su me prihvatili i radujem se što ću opet biti deo ekipe".

(FOTO: FK Čukarički)


tagovi

SuperligaLukaš PjasentinIgor MatićĐorđe ĐurićČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara