"Lukaš Pjasentin i Bojan Ostojić"
"Lukaš Pjasentin i Bojan Ostojić"

Čukaričkom sutra stiže paket iz Brazila

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.01.16. | 20:11

Na Banovom brdu sve pod konac, niko nema ni kilogram viška, angažovana dvojica novih trenera

Lukaš Pjasentin i Bojan OstojićNova lica na Banovom brdu. Odmah posle početka priprema za prolećni deo sezone, Čukarički je dobio dva pojačanja. Ne u igračkom, nego u stručnom kadru.

O promenama u stručnom štabu javnost je upoznao prvi trener Zoran Popović.
Priključio se Žare Ćurčić koji je vodio generaciju 2001. godišta u Čukaričkom. Bio nam je potreban, jer smo imali manjak trenera. Došao je i Italijan Simone Lukezi kao preporuka Rome, biće zadužen za kondiciju i fizičku pripremu naših igrača“, rekao je Popović.                             

Izabrane vesti

Brđani su se okupili u ponedljak, ali su tek danas počeli da rade s loptom. I to u balonu u neposrednoj blizini stadiona.
„Prošli su lekarski pregledi i sada sve ide svojim tokom. Nemamo nijednog igrača sa viškom kilograma. Naprotiv. To me raduje. Očigledno da su vodili računa o sebi, a to je još jedna potvrda da je reč o profesionalcima i da su fokusirani na svoje karijere zbog čega mogu da budem veoma zadovoljan. U subotu ćemo imati jednu utakmicu između sebe, dok će u nedelju igrači biti slobodni“.

Sa malim, ali opravdanim zakašnjenjem, u četvrtak se sa odmora iz Brazila vraćaju Lukaš Pjasentin i Tijago Galvao, tako da će od sutra Popović moći da računa na  28 fudbalera, ali neće svi putovati na Kipar, gde će biti obavljena glavna faza priprema za prolećnu sezonu.
Nećemo igrače voditi da bi tek bili tu ili da bi nosili vodu. To je dogovor na nivou kluba. Na Kipru nas očekuju provere protiv kvalitetnih protivnika. Najverovatnije ćemo odigrati pet utakmica. Na proleće sledi žestoka borba za Evropu. Bez sumje, moraćemo mnogo da radimo“, rekao je šef struke drugoplasiranog tima na tabeli Superlige Srbije.

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: MN Press)


tagovi

Zoran PopovićTijago GalvaoSuperligaSrbijaLukaš PjasentinČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara