""
""

Da se zna ko je gazda u Njujorku! Red Bul izbušio užasni Siti sa sedam hitaca (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 22.05.16. | 10:45

Publika izviždala Frenka Lamparda u nedelji kada je otkriveno da je njegova godišnja plata 5.300.000 evra, što je više nego što primaju svi igrači Crvenih bikova

Sa velikim ambicijama prebogati šeici i vlasnici Mančester Sitija ušli su u projekat „Njujork Siti“, sa namerom da dovođenjem legendarnih asova zagospodare američkim fudbalom i novostalo mezimče lansiraju u zvezde. Umesto toga Siti je vođen Andreom Pirlom, Davidom Viljom, Frenkom Lampardom i menadžerom Patrikom Vijerom pretrpeo nezapamćenu katastrofu u gradskom derbiju protiv Red Bula. Rezultat je bio čak - 7:0! Tek toliko da se zna ko je gazda u Velikoj jabuci. 

Izabrane vesti

Katastrofa neviđenih razmera rasporila je Siti, što je među navijačima izazvao revolt. Tako je Frenk Lampard u svojoj prvoj utakmici u sezoni posle oporavka od povrede dobio salve uvreda i zvižduka. Čelsijev legendarni as ušao je u igru 15 minuta pre kraja meča, ali su rezignirani navijači i te kako znali da mu „ulepšaju“ premijerni nastup ove sezone. I to se sve dogodilo u nedelji kada je u javnosti otkriveno da Super Frenki u Sitiju ima godišnju platu od čak 5.300.000 evra, što je više nego što primaju svi prvotimci Crvenih bikova! 

A u timu koji nema planetarnih asova najveća imena su braća Rajt Filips - Šon i Bredli. I upravo je Bredli sa dva pogotka bio jedan od vinovnika rekordne klupske pobede. Već do poluvremena Red Bulsi su imali tri gola prednosti, da bi do 56. minuta Daks Mekarti i Aleks Mujl povisili rezultat na ogromnih 5:0.

U samom finišu utakmice, tačnije u 83. i 89. minutu Gonzalo Veron i Gideon Bah raspalili su poslednja dva šamara, od kojih će svima u Sitiju brideti obrazi dugo, dugo. 

Čisto da se zna da ni para ne vrti uvek tamo gde burgija neće...

(FOTO: Printscreen Via Youtube)


tagovi

Patrik VijeraNjujork SitiNjujork Red BulsFrenk LampardDavid ViljaAndrea Pirlo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara