"Vol u akciji"
"Vol u akciji"

Dabl-dabl čarobnjak Vol izubijao Indijanu! Bikovi uboli Seltikse u poslednjoj sekundi (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 17.02.17. | 08:38

Vašington i Čikago zabeležili trijumfe uoči ol-star vikenda

Vol u akciji

NBA ligu je uveliko zahvatila ol-star euforija, pa su noćas odigrana samo dva meča u najkvalitetniojoj košarkaškoj ligi na svetu pre nego što usledi trodnevna pauza zbog revije najboljih u Nju Orleansu. Ali, daleko od toga da je bilo nezanimljivo…

Izabrane vesti

Čikago Bulsi su recimo u svom Junajted centru uspeli da dobiju Boston Seltikse sa 104:103 u zanimljivom meču koji je mirisao na produžetak. Bikovi su do trijumfa stigli sa linije penala i to nakon što je Markus Smart (nije se baš poneo kao Pametnjaković kako mu glasi prezime) faulirao Džimija Batlera (29 poena, sedam asistencija) sekundu pre kraja meča. Košarkaš domaćina taj poklon nije odbio, pogodio je oba slobodna bacanja i obezbedio pobedu Čikagu.

Bobi Portis je ušao s klupe kod Bikova i dodao 19 poena, uz osam skokova, dok je Seltikse kao i obično predvodio Ajzea Tomas sa 29 poena i sedam asistencija. Džaba i što je Tomas ispisao sinoć i istoriju Bostona jer je postao prvi košarkaš ovog tima koji je postigao na 41 vezanoj utakmici 20+ poena, to nije bilo dovoljno Seltiksima za trijumf.

Vašington Vizardsi su ponovo imali noćas raspoložene Džona Vola (20 poena, 12 asistencija) i Bredlija Bila (19 koševa), koji su pružili standardne partije, a i Markif Moris (21 poen, sedam skokova) istakao se solidnim doprinosom u trijumfu nad Indijanom od 111:98. Bez obzira što je Vol vezao deveti uzastopni dabl-dabl i nastavio svoju ulogu čarobnjaka, statistički najbolji pojedinac u redovima gostiju bio je Oto Porter Junior sa 25 poena i osam skokova, koji je šutirao 6/10 sa distance i bio zaslužan za četvrtu vezanu pobedu Vašingtona. 

Na drugoj strani Pol Džordž i Majls Tarner ubacili su po 17 koševa, ali pošto ostali saigrači nisu mogli da ih isprate Pejsersi su se pomirili sa šestim vezanim porazom u sezoni.

NBA REZULTATI

Čikago - Boston 104:103
Indijana - Vašington 98:111

(FOTO: Action Images)


tagovi

Boston SeltiksČikago BulsDžon VolIndijana PejsersNBA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara