Danski derbi nije ostavio dilemu: Brondbi znatno ozbiljniji od Nordsjelanda (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 05.08.18. | 20:26

Spartak i Partizan su dobili jasnu sliku o predstojećim protivnicima u kvalifikacijama za Ligu Evrope, ali nema dileme da posle svega viđenog crno-beli imaju znatno više razloga za optimizam i zadovoljstvo

Ako je i postojala nekakva dilema pre utakmice, više je nema. Brondbi je ozbiljniji i kvalitetniji tim od Nordsjelanda, što je i potvrdio u današnjem derbiju, gde je prilično lagano slavio kao domaćin sa 2:0 (1:0).

Spartak i Partizan su dobili jasnu sliku o predstojećim protivnicima u kvalifikacijama za Ligu Evrope, ali nema dileme da posle svega viđenog crno-beli imaju znatno više razloga za zadovoljstvo.

Izabrane vesti

Subotičani će imati mnogo problema sa ekipom koja insistira na brzom tempu, a tim naletima na početku utakmice nije uspeo da se odupre ni Nordsjeland, koji je u dosadašnjem toku sezone delovao prilično čvrsto u defanzivi, ali je njegova odbrana večeras potpuno potučena.

Gosti su večeras pokušali da odole u prvih 45 minuta, ali im je u finišu prvog dela igre ipak pala koncetracija. Bronbi je sjajnu akciju u 38. minutu krunisao preko ubojitogh poljskog napadača Kamila Vilčeka, kojem je sjajno loptu u prostor pružio Kasper Visker.

Domaćin je u drugom poluvremenu prepustio loptu Nordsjelandu, ali se ekipa Kaspera Hjulmanda nije baš najbolje snašla u toj situaciji. U nekoliko navrata su gosti umalo bili opasni, pre svega nakon visokih lopti u kaznenom prostoru, ali su onda u poslednjim trenucima primili gol posle prekida.

Bio je to korner u poslednjem minutu utakmice i uigrana akcija u kojoj je lopta ostala na drugoj stativi kod Žoela Kabongo, koji je snažno šutirao, a hrvatski napadač Ante Erceg odlično reagovao i tu neugodnu loptu glavnom sproveo pravo u mrežu protivnika za konačnih 2:0.

DANSKA 1 - 4. KOLO

Nedelja
Horsens - Hobro 2:2 (1:0)
/Hanson 19, Kvist 86 - Babajan 49pen, Sabi 70/

Odenze - Kopenhagen 0:1 (0:0)
/N'Doje 85/

Brondbi - Nordsjalend 2:0 (1:0)
/Vilček 38, Erceg 90/

Ponedeljak
19.00: (3,05) Vendsisel (3,25) Alborg (2,25)

*** kvote su podložne promenama


tagovi

BrondbiNordsjeland

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara