De Kolo: Protiv Reala morate da budete dominantni, inače...

Vreme čitanja: 2min | pet. 18.05.18. | 23:39

„Za nas sezona još nije završena, ostala je i ta utakmica za treće mesto“

CSKA se ni ove godine neće boriti za evropsku titulu. Uprkos tome što je bio svrstavan čak i među glavne favorite za šampionski tron, Armejci su morali da polože oružje protiv moćnijeg, dominantnijeg i razigranijeg sastava Reala. 

Nedovoljna spremnost glavnih igrača, Nanda de Koloa i Kajla Hajnsa, nije toliko uticala na konačni ishod meča koliko činjenica da CSKA nije imao dovoljno raspoloženih igrača iz drugog plana, iako je najefikasniji tim Evrope. 
„Počeli smo utakmicu dobro, odradili dobar posao u odbrani, onda i u napadu. Ali, to je sve trajalo samo jednu četvrtinu. Morali smo da budemo mnogo bolji u oba polja kako bismo napravili nešto više. Oni su imali previše ofanzivnih skokova, iskoristili su momentum i to je to“, smatra Vil Klajburn.

Izabrane vesti

Interesovalo nas je njegovo mišljenje - da li je utakmica za treće mesto sada uopšte bitna? A pre toga - ko će uzeti titulu?
„Nemam pojma. Meni je važno da mi budemo spremni za utakmicu za treće mesto. Svaka utakmica je važna, nebitno da li je za titulu ili za treće mesto“.

Na njegove reči nadovezao se Nando De Kolo, kome posle ovog poraza nije bilo previše do razgovora...
„Meč smo izgubili jer nismo igrali dobro u kontinuitetu, već samo na momente. Real je odličan tim, sa jakim igračima i protiv takve ekipe potrebno je da pokažete mnogo veću dominaciju ako želite da pobedite“, rekao je Francuz.

Ali, napominje da još nije sve gotovo.
„Za nas sezona još nije završena, ostala je i ta utakmica za treće mesto. Moramo da pokažemo jedinstvo i pobedimo u nedelju“.


tagovi

Nando De KoloVil KlajburnFajnal for Beograd 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara