Komentari na vest

Lepo je rekao Đole Tomić: Sram vas bilo sve!

O

Ojo

pre 11 dana

Bajro Župić legenda partizana!
D

Dzi

pre 11 dana

Koja kuknjava i patetika.
C

CrniNeZnajuZaSramotu

pre 11 dana

Crni dečki za sramotu ne znaju i da mogu da uzmu još koju Tolovu ili Mirkovu titulu oni se ne bi stideli, već bi nosili šetalice sa Tolom i Mirkom. Nisu se stideli crni dečki ni kada su ih bratski modri petardirali:))
T

Tačno je da tako

pre 11 dana

Kako igrati kada ti otimaju sve. Unapred se zna pobednik, selektor izdiktira poredak na tabeli. Jadna liga i najjasniji šampion. Uprava napolje nikogovići najgori! Šta radite hajvani
Б

Бата80

pre 11 dana

Када су партизани ослободили Србију , уселили се на Дедиње и основали ФК "Партизан",народ (домородци) предратни навијачи,опредељива ли су се или за БСК или за Зведу.Како је комунизм губио моћ,тако се смањивао број "Партизанових" навијача.Звезда има знатно више присталица а оба клуба су фаворизована у односу,на друге клубове.Да појасним(миленијуцима),сви клубови,који су на државним јаслама су државни пројекат.Питање је:"зашто држава не приватизује клубове,коме то одговара,посебно ако су непрофитни а сви презадужени???"Све је приватизовано за буд зашто....продате шећеране за пар марака,банке....фирме.и.т.д.....једино "Храмови фудбала"(иначе под хипотекама),не желе да приватизују.За наук је да вас је учитељица некада волела,сад више воли неке друге ђаке...и све тако док се "школе"не приватизују.
G

Ggostt

pre 11 dana

Napredak, napredak partizane napredak! 😂😂
i

iskren 11312

pre 11 dana

Vidi se dominacija ARANDJELA ,ANTICA i FIlipovica ne bi oni meni igrali Seljacku beton ligu j....bo ih onaj ko ih je doveo
M

Missisipi

pre 11 dana

Pazi ovi zvezdini navijaci sto se loze na fudbal u 21 veku. Uvek zaostali. Ko jos prati fudbal pored kosarke, svasta.
s

sax

pre 11 dana

Uložili pa uložili.... pa koliko je uloženo u Mladost, Napredak, Vojvodinu itd koji imaju trening utakmicu sa vama. Partizan postaje nižerazedni klub, defiitivno na aparatima sa 15 min prave igre i to obično u završnici. Igrači glumataju neku ljubav prema klubu a toliko su bezvoljni. Ranije smo se radovali porazu Partizana ili remiju ali ova dešavanja su učestala i postaju dosadna. Grobari na noge.
P

Psihozza

pre 11 dana

Nema nas dovoljno svi u zemlji navijamo za vodjin klub. Još i sendviče dobijemo ponekad
Z

Zoran 91

pre 11 dana

Zar nije opet sudija oteo dva boda, nisam pratio ali do sada je uvek tako bilo.
P

Psihozza

pre 11 dana

Jeste, drugi gol Partizana je dat iz ofsajda, dok je treći nakon brutalnog i divljackig prekršaja...sramota, sramota...
M

Ma da bre to

pre 11 dana

Klasican primer da su dobar i budala braca. Da nismo pobedili tsc vec sada bi se pozdravili sa LS. Nego bi ja da neko pozove Radeta Bogdanovica da ga pita jel i dalje pri istom stavu da je sudija sa derbija los covek i da je bas ono krao, ne sto bi rekao Velja, kraduckao?! Ogolili smo vas u derbiju, pokazali sve mane, vi se nekim cudom izvlacili, prolazili koliko toliko pristojno. A jeziva istina je da je trebalo da bude 6:2 prvi derbi, 5:2 drugi i 4:0 derbi u kupu. I na sve to, kada vam se spomene igra, vi se pravite mrtvi i trazite krivce u sudijama, a niko da kaze alo bre, izgledamo gore nego zvezda 2009e. E zato cete biti treci, ai to je i bolje za vas. Imacete konferenciju, ovako bi ispadali redom iz Ls, pa Le i na kraju iz PO za Lk....
G

Grobarcina

pre 11 dana

PODRSKA ZA NADJA I UPRAVU SA JUGA OD ALCATRAZA!
t

tre

pre 11 dana

koga sram bilo?Kk Partizan…sekto raspala
C

Cole Manojle

pre 11 dana

Pa bar nije poraz. I to je nesto. A da se klub raspada to svi znamo. Samo, nikog vise nije briga. Nikog. Cak ni igrace. Apatija totalna.
i

igor978

pre 11 dana

U ekipi Partizana nema NI JEDNOG igrača koji ima kvalitet za ekipu koja želi da igra ni LE. Potpuno očajna ekipa bez glave i repa, a odbrana najgora za 35 godina od kako gledam Partizan. Treneri nisu uspeli za godinu dana NIKAKAV pomak da naprave, od Nordsjelanda do danas mi gledamo isto mučenje, seljački fudbal sa puno trčanja u prazno i bez potrebe, oni kao nešto puno pretrče ali to je trčanje bez trunke pameti i kada ne treba. Ono obigravanje ispred lopte sa rukama na leđima što radi odbrana Partizana dok im se protovnik nalazi sa loptom u 16m - pa gde su oni to videli i naučili, ej bre, jel taj što im govori da igraju takvu odbranu normalan čovek!? To niko na svetu ne radi, ide se bre na loptu a ne u blok na 2m od lopte dok ti protovnik stoji nogom na lopti na 15m od golmana!! O ligi šampiona pričati sa ovakvim igračima ravno je potpunom ludilu. Protiv onih moralnih gnjida iz uprave mora se podići masa, jer ljudi bez etike, bwz trunke morala i obraza. Te neznalice su uradile tačno ono što je od njih bilo i očekivano - čekali pomoć države koja je davala dovoljno da se preživi, kraduckali na prodaji igrača koje su mogli prodati, nisu ulagali ni dovodili prave igrače jer veze sa fudbalom nemaju, organizaciono su rasturili klub jer idiot od 30 godina bez iskustva i ozbiljnog znanja ne može biti DIREKTOR kluba osim u ovoj raspaloj sramoti od sistema…Smučili su mi se, ogadili mi fudbal i klub koji volim od kada znam za sebe
D

Dojčilo

pre 10 dana

Šta Partizan ima da dovodi...Nekadašnji Partizan je bio redovni polufinalista omladinskog turnira u Viaregu u Italiji...Najjačem omladinskom turniru Evrope..A i osvajač. Jedino rešenje je privatizacija.....ali nema ne, hrabrosti kao što je rekao predsednik države, već nema volje...jer to ne odgovara...zna se kome..Šta političari traže decenijama u upravnim odborima, kako lice za kojim je raspisana međunarodna poternica godinama vodi klub, kako je vlasnik KK FMP istovremeno i vlasnik KK CZ....O kakvom mi sportu u ovoj državi pričamo. Ko je pitao građane ove države da li žele da daju milione eura Zvezdi i Partizanu??? "Nacionalni interes"....Koji???
J

Joksa fosna

pre 11 dana

Sta je bilo sa onim tekstom od pre 3 nedelje: Partizan nema kome sta da dokazuje? Fosno, demantujes sam sebe.
V

Versaci

pre 11 dana

Terziću reaguje Majdevca bi voleo u Zvezdu
d

dr.Zvezdan

pre 11 dana

ZAKATANCI🔒
V

V.Fadilj

pre 11 dana

Pa njih Srpska liga ne zanima jer oni uvek mogi da se vrate u njihovu pa da tamo sa dinamom i hajdukom se bore za trofeje i titule!
A

Asdfjklc

pre 11 dana

Prosinecki ti si?
v

vase legende

pre 11 dana

@asd... bobek,vokri,prekazi,ramadani,valok..itd
G

GORO'S

pre 11 dana

Gde si na utakmici?

Ksx

pre 11 dana

Sabanadzovicu ti li si?
F

Fadilje..

pre 11 dana

@Ksx ...Vokriju ti li si?
U

U stuBove srBstva

pre 11 dana

spadaju ovim redom : Robert Prosinecki , Mirnes Sisic, Husref Musemic, Sulejman Halilovic, Refik Sabanadzovic, Ardian Djokaj , Sead Susic,Josip Takac, Vinko Marinović Tomislav Ivkovic,Goran Juric, Milivoj Bracun, Milan Cop, Bela Palfi,Srebrenko Repcic, Antun Rudinski Ladislav Butkovic, Branko Zebec, Srdjan Mrkusic, Ivan Toplak, Bela Palfi, , Djura Horvat-inovic Ivan Juric, Nikoslav Bjegovic, Mihalj Keri, Leo Lerinc, Lajco Kujundzic, Drazen Podunavac, Nikola Stipic, Zoran Rendulic, Istvan Sorban, Miroslav Sugar, Josip Takac, Branimir Vratnjan, Ede Visinka i tako dalje sve cist Srbin do Srbina
U

U

pre 11 dana

stuBove srBstva spadaju zuti hdz-ovac Robi,Juric,Ivkovic, Katai,Kanga,Kangva,El Fardu Ben,Seku Sanogo,Irakli Azarov,Mustafa Ibrahim,Mustafa Milan,Osman Bukari,Kalifa Kulibali
P

Prekazi

pre 11 dana

@stubove.,. Jesi ponosan na vasu najvecu legendu kluba Vokrija sto se 99-te slikao u ovk uniformi,mora da ste ponosni zbog toga!
C

Caks

pre 11 dana

Pa iz vasijone se vidi i zna konas unistava godinama dok se ciganima daje kapom i sakom
s

slepče

pre 11 dana

Nije slep onaj ko ne vidi. Nego onaj ko ima vid a ne vidi.
Ч

Чокот

pre 11 dana

Боље ћути, да "васијона" не заплаче...
P

Pjer

pre 11 dana

Ma daaa...unistavaju vas Lucani , Tsc a na prvom mestu vasa uprava,kada toga budete svesni bice vam bolje.
F

Fakerica

pre 11 dana

Gospodine Novinaru... Ovusa je igrao danas...danas je sreda... Koliko vidim, partizanu ne valjaju ni novinari sto pisu o njemu...
K

Kalcopolista

pre 11 dana

Svi pravi grbari daju punu podrsku nasem Nadju i upravi,svako ko je protiv nije pravi grbar vec izdajnik koji se ne razume u fudbal!
F

Figaro

pre 11 dana

ugasili se dabogda
B

Batistuta1

pre 11 dana

Isto to i tebi želim.Da se ugasis.
G

GeOs

pre 11 dana

Samo da vas podsetim da sam posle derbija (2-2), rekao da ce Partizan sa igrom iz tog derbija na kraju biti na -15 do -20.... Na toj utakmici se sve videlo, ali bas sve. To je bio maksimum maksimuma, i posle toga emocijalno praznjenje jer "nisu izgubili". Palanacki mentalitet.
G

Grobarcina

pre 11 dana

PUNA PODRSKA ZA TRENERA NADJA,UPRAVU I VAZURU U INAT DUSMANIMA.
m

mika iz mase

pre 11 dana

Evo šesti put padam tiket zbog ukopnika i radujem se svim srcem......čudo
Z

Zeleznik

pre 11 dana

Ali ovi navijači Zvezde koji pomno prate švaku našu utakmicu i nerviraju se i kukaju. Neprocenjivo! Nismo isti! Ej, njima je bitno kako je Natho reagovao a ne to što im je tim za koji navijaju osvojio titulu i kup.
L

Laktasi

pre 11 dana

@Zeleznik Pa pratimo vas jer ste klub za Cirkus i klasicni🤡 kojima se ceo Balkan smeje!
4

4p0405

pre 11 dana

brate mislim da se sprdaju nama

Ajde

pre 11 dana

Nasa cela liga je cirkus vi ste smesniji od nas sto pokusavate da sve zabasurite sto ne valja u njoj a sve vezano iz Partizana da istaknete pa se bavite njime.
M

Munginjo

pre 11 dana

Napisi lepo da ce biti bolje kad smenite upravu , a ne ovako po igracima. Jos jedno mazanje ociju...
F

Figaro

pre 11 dana

I zamisli pored uloženih 70 miliona evra i ovakvog očajnog Partizana tebi je potreban još sudija, penali i nadoknada od 20 minuta.. Bez srama.
K

Kao prvo

pre 11 dana

70mil je uloženo za pet god s ne za godinu dana kako vi pricate.Drugo kada vam covek postavi pitanje sta je to covek pogresio kod penala i produzetka odgovora nema.
t

top 12 klub

pre 11 dana

@Figaro A zamisli tek bacenih cak 90 mil za zadnje 3 godine u kk.igokeu a osvojili samo Jedan jedini trofej,pa kud ces gore od toga?
p

puyter

pre 11 dana

posle kriv Terzic
p

pietrys

pre 11 dana

sudija je kriv i Fss
O

Ojo

pre 11 dana

Pixi reaguj,imaš golmana u partizanu!
O

Ojo

pre 11 dana

A šta kaže Rade Bogdanović?
m

mali jsd

pre 11 dana

odavno je trebalo zakatanciti ovo zlo
M

Mrzi me da smišljam nik

pre 11 dana

Delijaneru, bolje se koncentriši kad već imaš sprdanje na umu. Neće Partizan u Ameriku da igra hokej (NHL) već, kako si ti namislio, u HNL. Vidiš mlađani delijo, različit raspored slova, ali kricijalna razlika. Eto, dobio si i malu besplatnu poduku. Ne znamo se, ali imam običaj reći da me nikada ne može sprdatri gluplji od mene, već samo bolji. Sam zaključi gde si.
U

U prolazu

pre 11 dana

@Mrzi me da smisljam... E vala nek si mu reko. Nije mala stvar videti grešku u slovima. Ne može to svako. Ne navijas ti džabe za Partizan.
m

mali jsd

pre 11 dana

NHL liga nas ceka
V

Visit Anatolya

pre 11 dana

A vas Trendyol SuperLig.
G

Goss

pre 11 dana

odavno je trebalo zakatanciti ovo zlo
p

partizan le

pre 11 dana

vreme je da se ugasimo da spasemo Srpski fudbal
U

U prolazu

pre 11 dana

Kakav je ovo tekst?! Pa navijački. Ostasceni novinar se ponaša kao navijač. A objektivno,neutralnost. Nidje veze. Ima ovaj novinar klupske stranice, Ima kanal Zeksa. Neka tamo kuka. I pitanje. Zašto je sramota da Partizan igra egal sa Napretkom. Zašto bi njih bilo sve sramota. To je igra,fudbal. Ovi sa Arene, a prate Partizan,više se ovo ne može svariti. Niste Zvezda i ne možete to nikada biti.

Sakur

pre 11 dana

Hvala bogu sto nismo zvezda i nadam se da nikada necemo biti kao vi
U

U prolazu

pre 11 dana

@ Sakur Ružno pače našeg fudbala, bili ste i ostali....
p

progledao

pre 11 dana

Sukura ne možete ni biti. Mali ste vi, ali najgore je po vas što to ne vidite. Izgleda da je Jokso progledao.
U

U prolazu

pre 11 dana

Kakav je ovo tekst?! Pa navijački. Ostasceni novinar se ponaša kao navijač. A objektivno,neutralnost. Nidje veze. Ima ovaj novinar klupske stranice, Ima kanal Zeksa. Neka tamo kuka. I pitanje. Zašto je sramota da Partizan igra egal sa Napretkom. Zašto bi njih bilo sve sramota. To je igra,fudbal. Ovi sa Arene, a prate Partizan,više se ovo ne može svariti. Niste Zvezda i ne možete to nikada biti.
Z

Zeleznik

pre 11 dana

Jedini zalosniji i tužniji od ove uprave i ovog tima Partizana su navijači Zvezde kojima titula i kup izgleda nisu dovoljni, nego moraju da leče svoje komplekse i daju značaj svojim malim beznačajnim životima. Ej oni bre prozivaju jednog NATHA! Pa miševi bre jedni, čovek je uradio u svojoj karijeri više nego što biste svi vi zajedno uradili za svojih 100 života. Mržnja vas ubi, nikada nećete biti zadovoljni. Imam osećaj da sledeće godine osvojite LŠ, vi biste idalje pratili i komentarisali šta se dešava na Partizanovim utakmicama, kukali i kmečali ovde.
a

ajde ajde

pre 11 dana

mukice mala isplaci se
G

Goat1234

pre 11 dana

Ko ti je taj Nato druze??? Koja karijera????? Vrhunac karijere mu je ruska liga koliko ja znam. On je onoliko veliki igrac taman koliko je i Partizan veliki klub……………
G

Gosti

pre 11 dana

Ajde ti ludji od teleta objasni sta je uradio to Natko,prosječan fudbaler u prosječnim klubovima.Nadam se da neracunas brdo šutnuti penale i vise pretrčanih kilometara za sudijama nego za loptom.Ako vam je to legenda ni lige konferencije vi nećete igrat na vašu žalost
J

Jadniče

pre 11 dana

Važno je da si ti zadovoljan. Nama je vidiš lepo, osvajamo trofeje, ali koristimo priliku da se sprdamo sa tvojim raspalim klubom.
1

1912

pre 11 dana

Sad nam ti objasni kako je Natho osvojio Ligu šampiona sa Barselonom gde je bio ključni igrač uz Mesija. Kvalitetan igrač u svojim najboljim godinama ali ne vrhunski kako ti hoćeš da ga predstaviš. Vama je jedino dugoročno rešenje mnogih problema Aleksandar Stanojević na klupi. Zna da pliva u ovim ligaškim vodama, uveo vas je u Ligu šampiona, prezimeo u Evropi pre dve godine, izbacio Spartu iz Praga.
Z

Zeleznik

pre 11 dana

@ajdeajde Pa urpavo ste vi ti koji plačete. Čuj šta je taj Natho uradio, a šta si ti majstore uradio u svom mizernom životu? Verovatno trošiš roditeljske pare, bez škole, zanata, devojke i bilo kakve perspektive. Kucaš gluposti po raznoraznim portalima da bi ti brže prošao dan. Ej, "ONI" se sprdaju sa Partizanom. Miševi bre jedni, pa vaši mali životi su za ozbiljnu sprdnju.
G

Gosti

pre 11 dana

Ne plačemo umiremo al od smeha jer takav cirkus kao sto vi bunkerasi imate to je retkost,nego Natko Fan kako tvoj život kad ovako vidiš sve,teško mogu mislit roditelji ne daju keš djevojka te ostavila kad je videla da sjediš Natku u krilu nezna da ti je pucao penal i da te zamolim da vratiš teletu glavu
U

Uhubuh

pre 11 dana

Vidi sine, za Babasom Natkom plače Gaza.Zastavnik Natko.I to ova brigada Golani.Ali on mi im rekao ,,Lako je biti Jevrej u Hamasovom tunelu, budi ti Jevrej u Zvezdinom tunelu gde tata Natko bio, ha ja!".Odvratan nitkov iz odvratnog kluba.Dosadno nam, služite za sprdačinu!
G

Guh

pre 11 dana

odavno je trebalo zakatanciti ovo zlo
G

Guh

pre 11 dana

odavno je trebalo zakatanciti ovo zlo

rty

pre 11 dana

Sramota za ligu da ova ekipa bude druga. Koje je to guranje na silu...
G

Guh

pre 11 dana

odavno je trebalo zakatanciti ovo zlo
G

Guh

pre 11 dana

odavno je trebalo zakatanciti ovo zlo
G

Guh

pre 11 dana

odavno je trebalo zakatanciti ovo zlo
G

Guh

pre 11 dana

odavno je trebalo zakatanciti ovo zlo
V

Vazurac!????

pre 11 dana

Dokle više!? Sa 26 godina bez ijednog dana radnog staža (CV =0!) , se pojavio i preuzeo Partizan. A niko da se zapita ; OTKUD SAD OVAJ?? KO JE NEJGA POSLAO!??
U

Uaaa Joksiću!

pre 11 dana

Džaba tebi da se priča kada je za tebe legenda PeNaltko a ne Djordje Tomić i ostali velikani Partizana..
3

35 titula

pre 11 dana

Kako je bilo jel Natho trčao za sudijom da mu sugeriše i objasni šta da radi? Ko je danas bio kriv?
S

SilverSurfer

pre 11 dana

Stvarno je više mučno čitati ove žalopojke. Najlakše je reći sram vas bilo a nekog ko je to izgovorio dizati u nebesa. Partizan ima krš tim koji je zahvaljujući štitu, sudijskom guranju, neverovatnoj sreći na drugom mestu. Nakon prvog kola i remija sa TSC-om počela je kuknjava i paljba po sudijama. Iako se ispostavilo da je oštećen bio TSC. Osam golova u nadoknadi vremena, golovi u poslednja dva minuta utakmice, nepostojeći penali i sumanuto dugo prudužavanje utakmica (prvo poluvreme protiv Čukaričkog bilo je produženo za sedam minuta) glavne su karakteristike Partizana ove sezone. U državu je uperen prst krivice iako je ista platila licencu za Evropu i dala lovu za travu. Ali, navika (čitavog naroda) da je neko drugi kriv najbolje prolazi. Još bolje zvuči fatalizam pa se neudpeh dovede u vezu sa nekom nevidljivom ili moćnom silom kojoj niko ništa ne može. Jer protiv toga se ne možete boriti. Kada je Partizan bio miljenik države pa se gradio Zemunelo, posedovala avio kompanija, kad su postojali sponzori šampiona tada je sve bilo potaman. Tada nije bila važna kinta već je u pitanju bila najbolja omladinska škola posle Ajaksove. Ako nije do novca što sad ne radi? Kako se niko nije pitao kako su prodavani Sulejmani, Ljajić, Gulan, Jovetić a da pošteno nisu omirisali travu na JNA. Gde je otišla lova od njihovih transfera? Verovatno oteo Čović. Žarko Zečević je jedini fudbalski funkcioner koji je izjavio da je Partizan imao minus od Lige šampiona. Niko da se pita šta je bilo sa novcem od igranja Evrope u periodu osvajanja šest titula za redom? Da li se još uvek čeka uplata PSV-a za semafor? Vazura i ekipa su samo nastavak jedne loše priče koja traje jako dugo u kontinuitetu. Samo su tu lošu priču jedno vreme pokrivali nekakvi rezultati. Na kraju, ako Đorđe Tomić ima neku ideju neka dođe i pomogne Partizanu. Iz ljubavi. Zato što je dobar čovek. Ako ga ne budu hteli neka to i kaže.
G

Gost RS

pre 11 dana

Gdje je odgovornost vas medija kad već sve analizirate? Kakve ste sve nebuloze pisali ovde,pitali se zašto golman Partizana ne brani za reprezentaciju i da ne navodim dalje. Naveli ste ljude da misle da je klub ono što nije. O cenzuri koju ovde sprovodite tek bi se imalo šta pisati. Puštate najgore uvrede i dosadne ponavljače istih nebuloza. Ne objavite nekad komentare koji pogode suštinu i ogole istinu.
G

Gostiona

pre 11 dana

Uprava je sad poludela jer smo morali da izgubimo!Ovako jos ima sansi za drugo mesto,jbg
N

NoName1

pre 11 dana

I ti si Joksiću jedan od krivaca za ovakvo stanje u Partizanu. Ti si taj koji je pisao bajke o Partizanu, o majstorima, umetnicima, karakteru...o tome da ih neko krade...o mini Atletiku, o golmanima za reprezentaciju...ni jedno jedino slovo nisi napisao o krađama u korist Partizana, o dosuđenim nepostojećim penalima za Partizan...o poništenim ili nedosuđenim postojećim penalima za protivnike...ćutao si. A sad nekom kažeš da se stidi. Počni od sebe, Joksiću. Sram te bilo.
L

LXXII

pre 11 dana

Svaka cast majstore, mada imenovani nije izolovani slucaj.
G

GeOs

pre 11 dana

Bravo za komentar !
v

vroom

pre 11 dana

Izvukli su bod, svakako je u pitanju napredak
o

ostojalim

pre 11 dana

vidljiv je NAPREDAK, a BUDUCNOST je pred njima
m

miki8888

pre 11 dana

Mislim da Partizan namerno izbegava drugo mesto jer u slucaju ispadanja iz kvalifikacija za LS, predstavnik srbije ne nastavlja dalje takmicenje za evropske kupove, dok sa trecim mestom ima garantovanu grupnu fazu lige konferencija. Vrlo prosto. Partizan da bi se oporavio, mora imati sezonu u grupnoj fazi evropskih kupova.
Ž

Živke86

pre 11 dana

"jer u slucaju ispadanja iz kvalifikacija za LS, predstavnik srbije ne nastavlja dalje takmicenje za evropske kupove". Pratiš li ti fudbal ili samo želiš da pokupiš neki lajkić?
A

Ajde ne lupaj

pre 11 dana

Ako ispadne nastavlja u kvalifikacijama za ligu UEFA pa ako i odatle ispadne nastavlja u kvalifikacijama za ligu Konferencija nego treci na tabeli ima zagarantovana Liga Konferencija ako Zvezda uzme kup.
B

Baggio

pre 11 dana

Posle neko kaze da ne treba skracivati ligu. Daleko bolje utakmice, brze, dinamicnije, kvalitetnije. Prsti na sve strane kako se podelila liga i gornji deo tabele igra izmedju sebe. Pritom je borba za Evropu pa je zaista postalo gledljivo. Zato bi sjajna stvar bila uvesti plej of za Evropu i da pored sampiona i vicesampiona igraju jos 4 ekipe u borbi za preostala 2 mesta koje vode u Evropu. Dakle skratiti ligu na 10/12 klubova, srediti terene i smanjiti prostor za ekipe koje su u "vakumu". Tu mislim na ekipe koje niti se bore za Evropu niti za opstanak a onda pocnu da prodaju bodove. I najvaznija stvar. Zabraniti selendrama bez terena, stadiona, publike, navijaca, bilo kakvih sportskih ambicija da igraju.
a

acabre

pre 11 dana

Ovaj golman na ostalim utakmicama skretnicar!!!
N

Nisam gost

pre 11 dana

Uzeo im bodove,titulu,pobedu sudija i Terzic🤣🤣🤣🤣

T.I. aka The KING

pre 11 dana

Meni se ova propast partizana svidja, komunizam je umro vreme je da i oni kao pslednji otisak komunizma krenu na vecni pocinak.
R

Razmisljam

pre 11 dana

A simbol komunizma je crvena zvezda petokraka i gle čuda jedan klub u Beogradu se upravo tako zove.
M

MIXAŠ

pre 11 dana

Poštovani novinari, Može li, sme li, neko da postavi pitanje upravi Partizana da li oni snose odgovornost i da li postiji mogućnost da napuste klub? Gde je kraj, 10,15, poraza zaredom?
G

Gostivar

pre 11 dana

Opet stotine komentara jednog te istog lika, samo menja nadimke. Partizan danas malo bolji nego protiv Vojvodine. Neki igraci definitivno nisu za Partizan niti za Super ligu, kao npr Antic. Filipovic jednu tekmu odigra dobro pa 5 ne zna gde udara. Kovacevic po meni nije toliko los...kod cele odbrane se vidi manjak taktike. Ispadaju, stoje daleko od igraca sto bi moglo da znaci da se u klubu radi lose sa igracima, tj. da imamo lose trenere. Goh, Severina i Zahid kao rekreativci. Slabi u duelu. To su nas svi procitali i svi na njima igraju tvrdo sa puno duela. I ono sto mi najvise bode oci je da nemamo vodju na terenu. Nema igraca koji je tata, gazda koji moze da podvikne ostalima, da ih smiri ili da ih napali.
G

Ggostt

pre 11 dana

Da, da, igrači su dobri realno za prvo mesto i titulu nego nema ko s njima da radi ili možda čak im neko ne daje da budu prvi, da podvikne kako kažeš da zaslužuju titule...o 'lebe mekani.
S

SRETA NUMERA

pre 11 dana

Još jedan veliki kiks Napredka.
Р

Рајка Барегро

pre 11 dana

Ту реченицу је рекао Данило Бата Стојковић,али због суза ти је опрпштено!
S

Sima Arauho

pre 11 dana

Djordje Tomic koji nam podvaljuje Ser Samroka i Gordana Kurje oko Petrica?!Biramo izmedju požara i poplave.
D

Dmdnndnd

pre 11 dana

Izaberete zemljotres i Bog da vas vidi.
s

srka

pre 11 dana

Ne vredi komentarisati, jer se ne zna da li Partizan želi, ili ne želi da bude drugi. To je suštinsko pitanje. Ako želi, onda je ovo sramota, a ako ne želi, opet je sramota.
N

Neozbiljno

pre 11 dana

Kakav je ovo naslov ? Da li je ovo Partizanov sajt ? Ovo nije sad prica Zvezda-Partizan nego generalno, sport se igra i dalje u Srbiji, a ne samo kod blizanaca.
L

LXXII

pre 11 dana

Mišljenja sam da je to to. Kruševac je stvarno stanje stvari. Do duplog duela sa CZ sve je bio pokušaj da se muljanjem i spinovanjem stvori lažna slika o nekakvom rivalstvu, derbiju i sl. U ovoj sezoni jedini fudbalski ozbiljan protivnik je bio TSC što je i pokazao na terenu na sve tri utakmice. Voša, Radnički, Čuka i Partizan su timovi prosečne vrednosti našeg fudbala koji povremeno mogu da zagolicaju maštu svojih najzagriženjih navijača i ništa više. Zašto je tako moraju sami da se preispitaju.
L

Ldka

pre 11 dana

I takav Pfc vas dobije i jednom ga pokradete..
G

GeOs

pre 11 dana

@Ldka Evo ga jos jedan. To sto ste dobili utakmicu, ne znaci nista. I Levante ponekad dobije Real, a Real na kraju uzme tutulu. Znaci, palanacki mentalitet ne donosi nista, zapamti. Eto, ako ti je za utehu, dobili ste nas "takvi" jednom. Dobio nas i Cularicki. I Vozdovac. I sta sada svi imate od toga ?
Y

Yes sir

pre 11 dana

Nemam reči. Šta se ovo događa, da li je moguće? ovakav kanal neke od ekipa iz vrha, drugoplasirane, nisam video u životu i verujem da više i neću. Ovde mislim na sve lige po svetu. I zaista ćemo biti treći, jednostavno ne mogu da verujem. Napad odličan, 4 gola u 2 meča, ali nazovi odbrana, to svet nije video još. Sramota!!!!
O

Objektivac

pre 11 dana

Kompletno promene na svim nivoima manite me Natka vise coveka koji ne pretrci 2 km na utakmici pa gde to ima bre sem u zonskom fudbalu a ovde se jos romantizuje i dize u nebesa takav fudbaler.Pa i nasi najveci rivali su skontali da je fudbal brzina (Bukari,Olajinka...) i fizicka sprema i uredan zivot (Ivanic itd) a sta mi radimo?Nema niko strucan sve izdajice nesposobne koje samo ulaze u kombinacije i lopovluke.
+

+16

pre 11 dana

Ili -16 sta kaze konsiluk?
2

21457

pre 11 dana

Kaže trener Napredka, igrali smo sa drugim rimom, ali ove dunstere smo trebali da pobedimo i sa četvrtim.
R

Repac Plandište

pre 11 dana

Nije bas tako. Sigurno postoji neko razumno objašnjenje. Sada ce Ćuja da vam objasni da do ovoga ne bi doslo da sudija nije pokrao Partizan u pet od cetiri derbija. Kakva je to glava mati draga. Zajebao pumu, nije ni fabrika nego tvornica gluposti. Sa ovim su se složili...
G

Gostza

pre 11 dana

Sto se igraca tice, obavezno skloniti iz tima Antica, Kovacevica, Ovusua, na klupi sigurno ima bar malo boljih. Da bi se to desilo treba skloniti prvo klupu, a da bi sklonili klupu, mora otici uprava. Oni to nece i eto nas. Bas svetla buducnost. Ali eto, ako prvu trojicu sklonis, mozda i postoje kakve takve sanse da zadrzimo drugo mesto, mada mrka kapa.
T

Top Gunzzi

pre 11 dana

Pustite sad prepirke, nego ima li neko pored Jokse u ovim teškim trenucima da mu blagu reč da?
G

Gostgost

pre 11 dana

Utakmica kao derbi, jedna ekipa napada i promasuje, a druga predje centar par puta i da golove, i na kraju nereseno. Makar su Grpbari videli kako je nama bilo protiv njih. Sve u svemu, Partizan smesna ekipa. Meni je sve ociglednije da Partizan zeli da zavrsi treci, jer tako ima sigurnu grupnu fazu i novcaniceeeee, a kao drugi bi se brukao u kvalifikacijama i ispao bi ponovo u sezoni kupanja.
d

dukan

pre 11 dana

Najgore je što ovo i nije onaj Napredak koji je pobedio Partizan na JNA,ovaj je duplo slabiji.Da je ostao Gaćinović ladno bi Partizan danas izgubio pod Bagdalom!To više govori o Partizanu nego o Napretku.
P

Pomislim

pre 11 dana

prozivaju za lš zadnji u grupi bla,bla a ne može se pobediti jedan vrtić iz Kruševca,logike gde?
M

Mandrda

pre 11 dana

Ovi do juce kukali da im Zvezda ukrala titulu xaxaxaxaxa koja parodija. Pa njima je bolje da budu treci, da imaju sigurnu ligu konferencija (ako Zvezda osvoji kup) nego da idu u kvalifikacije za ligu sampiona gde ih u drugom kolu kako stvari stoje ceka Fenerbahce,Slavija Prag ili Salzburg. A jos su i kaznjeni pa prvu kvalifikacionu utakmicu igraju bez prisustva publike mada oni i nemaju neke navijace. Zvezda je Real Madrid za balkan.
M

Megaloman

pre 11 dana

Znaš li šta me nervira? Trpaš Zvezdu na silu u Partizanovu vest. Krenem da čitam, kritika je u redu, očajni smo i onda sve poke..š utrpavši tu Zvezdu. Čoveče, briga me za tvoju Zvezdu, shvati. Znam da sad igraju, ali prebacio sam na Star Channel i gledam omiljene sitkome. Neću se javljati na vašu vest šta god uradili.
d

d.g.

pre 11 dana

Veliki uspeh Partizana: prekinuo je niz poraza. Ovi iz Napretka nek se piitaju kako su mogli da ispuste dva razlike i pobedu na 10 minuta pre kraja na domaćem terenu protiv slabašnog rivala.
p

pratim li?

pre 11 dana

Pa vidiš da trener napretka reče da su igrali bez 9 igrača koji su trebali igrati. Izveo poletarce. I malo je falilo da naduvaju partizan.
T

Top Cigan

pre 11 dana

Uzmi Yoxo šaku lekova!
G

GostLazar

pre 11 dana

Novinari Mozzart sporta, sta je jos potrebno da golman Partizana uradi da bi zaigrao u reprezentaciji?
P

Pčelar

pre 11 dana

Da nije bilo naredbe da igrači Napretka,prosek 16 god.stanu malo,bila bi petarda,ovako....
T

Top Gun

pre 11 dana

savet za upravu partizana davide gde je i sta radi Eliomar da pomogne ili Predraga da zovu on idalje igra fudbal, doneo bi kvalitet u ovakav partizan
B

Budak

pre 11 dana

Celu ekipu proglasiti za legende kluba!!!! Ovakav talenat i zelja za pobedom ko zna kada cemo vise videti
L

Lsks

pre 11 dana

Kradja u Derbiju sa izabranim sudijom od strane cz ostaje naj jači utisak ovog proleća.Ova ekipa Partizana je ameterska ali i kao takva je morala biti pokradena.Dok je Vazure u klubu bolje se ne može očekivati.
1

12345ss

pre 11 dana

Smeješ li se sam sebi?
U

U

pre 11 dana

školu brzo.
m

markizio

pre 11 dana

Partizan izgubio po Lucanima i Krusevcima 15 bodova u 2 i po meseca kakva bre kradja dozovite se pameti

Roksi

pre 11 dana

Znate kako moze Partizan da izgubi i 50 bodova ali derbi je odlucio zna se ko ja pamtim kada je Zvezda bila i na +32 sa Grofom a na derbiju na JNA vidjen najveci kriminal ikada svi drugi derbiji su smejurija u odnosu na taj to je ujedno i poslednja pobeda Zvezde na tom stadionu u bilo kom takmicenju.I tada se govoroilo sta se bunite kad je +32 neka je i +70 neka ste 50 puta bolji ako utakmicu odluci neko sa strane.
Р

Реалан

pre 11 dana

Штета за сам спорт,али ако неко из савеза има храбрости да одстрани партизан из спорта било би уживање гледати кошарку,фудбал и било који спорт. Само један храбар корак и долазимо до цивилизације.
S

Srbenda 77

pre 11 dana

Ovo je kraj! Da ne možeš da pobediš napredak koji igra sa decom,gotovo bez celog tima,igraci im rekreativno treniraju,zadnjih 20 min. deca od grčeva ne mogu da stoje,ovo je kanal kanala,gledam sramnog nađa šta priča,sramni nikolić,zahid,natko zajedno 1.5km nisu pretrčali,kakva je to odbrana,kod drugog gola, 5 igrača stoje niko ne ide u blok,sta se dešava,da li je ovo moguće?
Р

Реалан

pre 11 dana

Штета за сам спорт,али ако неко из савеза има храбрости да одстрани партизан из спорта било би уживање гледати кошарку,фудбал и било који спорт. Само један храбар корак и долазимо до цивилизације.
Р

Реалан

pre 11 dana

Штета за сам спорт,али ако неко из савеза има храбрости да одстрани партизан из спорта било би уживање гледати кошарку,фудбал и било који спорт. Само један храбар корак и долазимо до цивилизације.
Š

Šiljokuran

pre 11 dana

Sad vam i Albert ne valja a covek uspeo bod da osvoji za razliku od pekara....:))))
Р

Реалан

pre 11 dana

Штета за сам спорт,али ако неко из савеза има храбрости да одстрани партизан из спорта било би уживање гледати кошарку,фудбал и било који спорт. Само један храбар корак и долазимо до цивилизације.
S

Statler

pre 11 dana

Kakav je ovo naslov? Nisu Partizan i Zvezda jedini klubovi u Srbiji, ovo je ogromno nepoštovanje ostalih klubova.
O

One

pre 11 dana

Pobede u nadoknadama, kad tad se morale vratiti. Na silu ne ide.
M

Motilo

pre 11 dana

Čekajte ljudi ovima je plaćena licenca za Evropu? Pa oni nisu sposobni ni sami sebe da pobede a tek u Evropi da pobede,idi begaj samo bruka.
V

Više

pre 11 dana

Nije ni zanimljivo, sprdati se na račun Partizana.
Y

Yorker

pre 11 dana

Joksa mora u urgentni, ne moze vise da izdrzi bol
V

Velikan Natho

pre 11 dana

Napredak je igrao bez 6,7 startera iz regularnog dela prvenstva i " ferari " jedva izvuce bod. TSC ce biti drugi ,Vosa uzima kup,a Partizan u letnje pretkvalifikacije za LK....a tamo ce da ih pometla i ponizi neki Levski ili Kluz.
1

12345ss

pre 11 dana

Dace Bog da se tako poklopi
G

Grga Cvarak

pre 11 dana

Klasičan primjer prosjecnog navijača Zvezde. Draže mu je da Partizan ne izadje u Evropu nego da Zvezda osvoji Kup. Ccc… Da ne ispadne da nesto izmišljam, procitajte sami komentar od ovog @12345 Znaci, žalost i tuga.
6

666999

pre 11 dana

Sudija kriv, nije ponistio 3 gola Napredku. Nisu dobili nikog ubedljivo od kad im je umro prijatelj Dzomba i Hajduk Kula.
Z

ZoranNG

pre 11 dana

Da je partizanima bar imalo jasnije kako se stvari u fudbalu kreću. Samo zbog imena kluba ste tu gde ste. Po prikazanoj igri, kvalitetu igrača, .... vi ste ekipa luzera, za donji dio tabele. Vi fudbalu pojma nemate.
M

Mile led

pre 11 dana

KsaJo na aparatima za održavanje života :)))))
t

trinki vinki

pre 11 dana

Joksića za predsednika partizana! Zašto sad tako pišete Joksiću? Pa ti si hvalio te igrače kad su bili nezasluženo prvi. Kad god i kako god su pobedili pisao si hvalospeve o njima. A sve je bilo tanko i klimavo. Pravio si od njih vanzemaljce, a svima je jasno da su realno za treće mesto u prvenstvu.
P

Pedja Vracar

pre 11 dana

A Joksicu da napises, sve Duljajevi igraci, njih 18 je doveo? To nista? Sjebao tim psihicki, ponizavao igrace, vredjao. To niko da kaze. Sta moze Nadj da uradi za 10 dana od pakla kroz koji igraci prolaze godinu dana. A svi su cutali zbog Partizana, dok Pekar gostuje ko mecka bozana svuda i likuje. Sram i vas bilo sto ne dajete podrsku! X je, ali se mucenici dizu, iz kome u koju ih je uveo Duljaj pre 7 meseci. A kako su bili prvo, na srecu, a sada je okrenula ledja! I doslo na naplatu! 29 suteva i 14 u okvir gola! Ne znaci, ali znaci! A podrzavate onog koji ih je dovde i srozao! Ovo su njegova pojacanja! 18 tacno! Mislite o tome smekeri.
V

Von

pre 11 dana

Zasto se Nadj prihvatao posla kad je znao kakva je situacija u klubu.
a

abrakadabra

pre 11 dana

Kako Kovačević nije napredovao - zar u Čukaričkom nije bio na klupi (kod nas pojačanje). Dečko zalutao. Odbrana stoji od igrača 3-5m totalno odsustvo reakcije, a ima i do inteligencije.
S

Slavuj

pre 11 dana

Kovačević i Filipović ne bi mogli igrati ni u Radniku iz Surdulice. Šta je promijenio Nađ? Ništa odbrana prima 3 gola od 4 šuta, napad petlja , maši zicere, bez potrebe se dodaju u 16 i treba im 24 šuta da daju tri gola. Danas je Napredak bio zreo za 5 golova, a to bi i primio da je bila bilo koja ekipa koja se bori za plasman. Pitam se da li i danas Nađ voli najviše klub ili je ta ljubav čak i veća? Zašto ne igra DeMedina? On bi morao biti bolji čak i sa jednom nogom od Filipovića, Kovačevića i Antića. Kada ne skida zicere Jovanović mi obavezno gubimo. Kod prvog gola Filipović stoji 3 metra od igrača koji skače sam na loptu i glavom daje gol. Drugi gol je ogledalo odbrane u cijeloj sezoni 5 igrača se odimiče od Bastajića i on kao na treningu iz koljena u gol. Oko njega svi , oba beka i oba centarhalfa i Severina. To ni omladinci ne rade, na žalost prvi tim je to usavršio. Treći gol kontra i i opet Filipović daleko od igrača i okreće leđa i opet gol. Kovačević ne postoji, a Antić ne može ubosti centaršut da mu od toga život zavisi. Nikolić kornjača bez realizacije. Ono što mašaju Kalulu, Severina, Zahid i Natko pokazuje da se radi o limitiranim igračima. Bez Saldanje nema gola, a njegovom povredom pukao je i krčag i ogolio sve slabosti tima i struke. Meni je strašno da će Nađ ostati godinu i po. Strašno, a još strašnije da će VV ostati doživotno. Dokle više slušati nema predaje, volimo klub, nema ostavke, a mi na dnu. Kakva Evropa, nama će svaka ekipa dati 5 komada. Ne možemo reći nešto se mora mijenjati, već sve se mora minenjati, baš sve ili zaključati stadion i baciti ključ. Ovo je odavno prestali biti i žalosno. Marš svi po redu.
A

AK10

pre 11 dana

Neironično, za Partizan u ovakvom rasulu je bolje da završe treći (pod uslovom da Vojvodina ne osvoji Kup), time bi imali osiguranu grupnu fazu u Evropi (LK) naredne sezone, što je premija x100. Ako završe drugi nema teorije da prođu bilo koje kolo u kvalifikacijama, natamburaće ih svi
B

Burek

pre 11 dana

Istina, a TSC će teško pobediti nekog u dvomeču tek tako (realno je da tad igraju LK). Mada ko zna
I

Ivanpop

pre 11 dana

trebamo da se ugledamo na napredak i da prebacimo nasu decu iz omladinske skole a ne ove raspale crnce i kineze... ekila srpskih klinaca nam je pokazala kako se igra fudbal... tuzan je nas partizan... bas tuzan...i uprava konacno da pokupi prnje...
e

ejj

pre 11 dana

joksicu jel patis?
B

Bljed

pre 11 dana

Ne Joksicu, ti ne smes ovako da napises naslov. Pre prvog ovogodisnjeg derbija si stavi maslov:Partizane napadaj, jer drugacije ne znas. Ne poznajes fudbal, mani se pera. Da ne duzim vise...
Г

Групни

pre 11 dana

са оваквим тимом у квалификације ЗА ЛИГУ ШАМПИОНА !? па најблаже речено, "немојте људи, као Бога вас молим" .... гледам Гоха, ушао у игру, испала му некако лопта, лагано је отера праволинијски у корну и он и лопта, диже руку, тражи корнер ... Баждар прима лопту, сам у шеснаест, она одскаче метар по пријему, Овусу сам на повратном шуту, небу под облаке, Калулу главом маши празан гол, Гох, Филиповић само да подигну лопту, право у голмана ... Конференција мисаона именица, легенде Партизана, послушници, намештеници, срам вас било ...
L

Legolass

pre 11 dana

Kratak je put od mini Atletika do ovoga sada. Zar ne, Joksiću? A lepo su govorili ljudi ovde da se ne talasa bez pokrića...
N

Nanas

pre 11 dana

Slavili iks na marakani, sad skacu od srece zbog osvojenog boda, samo da se pridruzim cestitkama svima koji slave prekid niza od 5 poraza....vidi se NAPREDAK u igri...
m

mukiceee

pre 11 dana

Joksa placiiiiii
5

56789

pre 11 dana

ALBERT NADJ ODRADJUJE ZADATAK BEZ IMALO STIDA
B

Bob.f

pre 11 dana

Albert Nadj pa to je mogao samo Vucelic da uradi ..Neznalica da skloni Igora koga vole igraci..Pa samim tim nas je oterao na trece mesto ostavio klub bez 15 mil eura..Sram nas bilo sve...kako ovo trpimo..
S

Sever Srbije

pre 11 dana

Kojih 15 miliona?
D

Darko1101993

pre 11 dana

Bokser nadj nas briga on svoj zadatak izvršava kaze ne smeta mu sto ga vredjaju pa naravno kad nije musko vec devojcica i kaze ne mogu svi da me vole pa tebe niko ne voli ni rodjena majka da je znala sta ce rodit abortirala bi
A

Au brate

pre 11 dana

smorih se čitajući tvoj komentar!Ništa zarez,tačka...
g

godtgg

pre 11 dana

svaka cast na tekstu! ovo vec nije ni tuzno postaje smesno, sram bilo sve igrace partizana bivse koje su u ovoj upravi i koji cute icprimaju neke crkavice , daj boze da tomic pokusa nesto da napravi ali cisto sumnjam posto svi znamo kakva ledja imaju ovi na celu kluba
R

Rokas

pre 11 dana

ovaj partizan je malo jaci od tekstilca npr 😂😂😂 kakva ste smejurija, do pre mesec dana ste bili "najjaci" a sad svi u rupe 😂😂😂 osvojicete nista, kako god okrenete. uzmite bar nesto u doti, a da, uzeli ste u stonom tenisu 😂😂😂
o

ostojalim

pre 11 dana

Čestitke FK partizan na osvojenom prvom bodu posle mesec dana. Budimo ljudi iako smo ciganji. Sportski pozdrav.
d

dkmskjfnsdkj

pre 11 dana

Sta "sram vas bilo" Joksicu i ti si pisao tekstove da zamazes ljudima oci o laznim legendama. Partizan bez trenera i uprave mora da pobedi u ovakvim utakmicama, ovo je pokazatelj da igraci nemaju karakter niti osecaju klub. Klub se bori za zivot a sta rade igraci ovo je za otkaz
K

Ko bi reko cuda da se dese

pre 11 dana

A zasto da ih bude sramota?!?!.... Pa nisu oni krivi!!!! Oni poseduju suvi kvalitet!!!! Bolji su od svih u ligi!!!! Ali 'nate, njih kradu sudije, CIA, BIA, MARSOVCI, LILIPUTANCI, NEVIDLJIVE SILE i slicne stvari!...
k

kme

pre 11 dana

kme kme kme
B

Bata Želja

pre 11 dana

Kakav neuspeh za Kruševljane ovih 3:3
K

KojMoj

pre 11 dana

I jeste posle 3:1
D

Daca123456789

pre 11 dana

Željko Pantić i njegovi svedoci lagano pojacavaju dozu bromazepama.
m

miseviii

pre 11 dana

dajte sad trkst o Jovanovicu reprezentativcu
2

2456

pre 11 dana

Aco što im ovo radiš?
m

mukicee

pre 11 dana

Joksa pokvarice ti se tastatura od suza
O

Opaaaa

pre 11 dana

Bidi se pomak napred, osvojili ste ogroman bod :)
A

Albasin

pre 11 dana

I kada budes opet 4 ti, i kada se cuju zvizduci, i tada ce vazura ostati u fotelji...
G

Gost Djape

pre 11 dana

Ne da ih ne moze da pobedi, nego ih Napredak nadigrao do koske. Da nisu dobili naredjenje na kraju da malo uspore i pojedini igraci napredka da se nisu sklanjali, i predavali loptu gromadi, bio bi potop.
D

Dudakoviic

pre 11 dana

Vazura for President.
P

Pino Silvestre

pre 11 dana

Odbrana Partizana već duže vreme u Mia Kalifa formaciji.
C

CV hj

pre 11 dana

Haha Joksa gde ti balkanski atletiko od jesenas?
A

AzevedoCZ

pre 11 dana

Vidi se napredak u igri... :D
T

To je tooo

pre 11 dana

nema penala nema pobede
A

Ana1995

pre 11 dana

Hvala Vazuro, tako si dobar.
g

grobar pet i po decenija

pre 11 dana

Sramota sta se radi u srpskoj ligi. I sta, opet se pravimo da ne vidimo? To ce pomoci? Kome tacno? Fuj!
V

Vuc

pre 11 dana

I posle hoce titulu i kao neko ih krade a oni da nije sudija bi bili 4 kao lane. Mali klub sto se fudbala tice i to je sve normalno. Kao njihov Paok.
t

tugica

pre 11 dana

joksa na ivici suza
h

hahahahaha

pre 11 dana

kaze trener napretka da im falilo 5 igraca haha pa ovi iz Beograda bih dobili 10 komada da je bila prva postava. Hvala upravi Partizana.
E

Eh

pre 11 dana

Nije 5 nego 8 iz prve postave. Pogledaj izveštaj na kraju utakmice. Jao si ga njima da su igrali kompletni. Torpedirali bi partizan sa minimum 6 komada.
R

Realni Arth

pre 11 dana

Pitanje, a zasto da ih bude sram? Pa, po kvalitetu, to je to, zasto da se srame? To sto Partizan je cak bio lider na tabeli, to je ta luda sreca, pa vise od 5 pobeda su postigli zadnjih sekundi na produzetcima, i eto doslo sve na naplatu! Sta reci kad jedan napredak igra bez 9 igraca iz prve postave a Partizan gubi 3:1 u 80 min.
M

Milantom

pre 11 dana

sad gledam snimak s neke proslave gde stručnjak Nađ peva: Kurva gasi se i umire....e sad će on ugasiti fkp. I treba
a

arroyo

pre 11 dana

stani joksa prvo uzmi lekove a onda se seti: dolazi to sve nekako s proleća, treba verovati u mini atletiko, to je ipak neverovatan tim, tj ne tim nego čudo

Bojank91

pre 11 dana

Velika krađa Pavla Ilića. Svaka čast Napretku jer su igrali skoro bez cele prve postave
a

auuu

pre 11 dana

A niko da primeri kako je to Partizan zivnuo u zadnjih 12/15 minuta dao dva gola i silovito finisirao. Svaka cast. :))))))
m

milos13957

pre 11 dana

Hvala vazuri i skupstini sto ne zele da odu i sto su doveli novog murinija Alberta Nadj. Jos malo pa novi trener, pa novi trener, godine lete, a uprava greje fotelje.
a

auhhh

pre 11 dana

jel place Joksa?
b

baskoo

pre 11 dana

Ali kao mutavi zapeli da ubace ovog primača u reprezentaciju, idite na sofascore i vidite ocene čirokija
P

PDK

pre 11 dana

Dobro su i remi izvukli...
-

-17

pre 11 dana

Ili +17
A

Aranđel

pre 11 dana

Partizan jedino uz pomoc drzave i saveza moze zavrsiti frugi.Posteno ne moze
p

pyma

pre 11 dana

Nate nas kradu sudije a Nađ je doveden da nas spusti na 779 mesto jer nas država uništava u načelu nate
u

ujasno

pre 11 dana

za koga navijaš za cedevitu za pepsi i jupi koktu navijam
Z

Zelezbik

pre 11 dana

Ajmo ja i ti u 100€ da je tako (ovaj drugi deo rečenice). Čim padnemo na 3. mesto "odjednom" ćemo proigrati. Videćeš prva utakmica nakon što nas TSC pretekne na tabeli (gubimo sledeću od Čuke 1000%) mi ćemo glat dobiti.
l

loputa

pre 11 dana

legendarni žeks živi u svom virtuelnom svetu, eno ga pljuje megu jer igraju deca koja se ne bore za trofeje, a kad kažeš da je žoc osvojio 1 od 10 za 3 godine onda kaže trofeji nisu bitni čudnovat lik
P

Posteniiiii

pre 11 dana

Dokle vise, neprijatelji mislite? Dajte sada Nadju dozivotni ugovor i da budete mirni do kraja vijeka.
D

Djordje-CH

pre 11 dana

Nista novo, novi istorijski potop, mada vazuru bas briga... Albert opet amater, i igraci amateri, kao oni ce se prepremiti za ligu evrope?
c

crni nadgy

pre 11 dana

novinarka stala u gard
b

bensedin

pre 11 dana

Uuuu javio se joksa iste sekunde. Koliko taj covek pati. Dajte neki humanitarni prilog za coveka.
a

arroyo

pre 11 dana

joksa mora da promeni terapeuta, ovako više ne ide
1

12345ss

pre 11 dana

Uh jadna mu majka ... daj da mu kupimo nešto za smirenje
S

Stewie

pre 11 dana

Slavi li se jos ona pobeda 2 2 na Marakani?
B

Burek

pre 11 dana

U kakvom su rasulu, trebalo bi danas da slave ovih 3:3
D

Delija NBGD

pre 11 dana

Za 10ak godina ce stvoriti mit o tom mecu kao sto su stvorili mit o mecevima sa Realom kada su dobili 0-0 i moralnu pobedu sa stativom Sume u porazu od Mancestera 0-1..
B

Blade123

pre 11 dana

'Nate to su heroji, ne luzeri...
m

mikiii

pre 11 dana

hvala vazuro, tako si dobar, i ti i tvoja uprava sposobna
r

rumenige

pre 11 dana

kakav kiks carapana...kome je sad do fudbala ?
u

uteraj

pre 11 dana

Jovanović xxx kiss
9

98

pre 11 dana

virtuelni repstativac Jovanivić prima ko čeri kis
B

Burek

pre 11 dana

Grobari, napredovali ste. Posle 5 poraza u nizu, uzeli ste bod. Čestitke od zvezdaša !!!