""
""

Dečko od 300.000 evra ponovo igra fudbal

Vreme čitanja: 2min | pet. 07.04.17. | 16:19

Stefan Milošević dobio poverenje stručnog štaba crveno-belih posle pet meseci

Jeste da je došao u letnjem prelaznom roku kao investicija za budućnost, plaćen je 300.000 evra subotičkom Spartaku, ali malo ko je očekivao da će Stefan Milošević u prvoj sezoni na Marakani imati minornu minutažu.

Dobio je šansu stručnog štaba crveno-belih tokom prethodnog kupa duela protiv lučanske Mladosti. Ušao je u igru sredinom drugog poluvremena umesto Mihaila Ristića. Bili su to prvi minuti mladog levog beka još od oktobra 2016.godine i meča protiv BSK Borče.
„Zaista je velika čast što sam deo ekipe koja je nakon četiri sezone obezbedila plasman u polufinale Kupa. To je velika stvar za Zvezdu. Odigrali smo odličnu utakmicu, to pokazuje i činjenica da smo za 18 minuta postigli četiri gola. Posebno me raduje to što nakon pogotka koji smo primili u 45. minutu niko nije klonuo, svi smo verovali u pobedu. Smatram da je ovo lepa uvertira za duele koji nas učekuju u finišu sezone. Ima još do finala Kupa, ali dupla kruna je ono za šta se mi borimo i daćemo sve od sebe da to ove godine i ostvarimo“, rekao je Milošević.

Izabrane vesti

Član zlatne generacije sa Novog Zelanda trenutno je treća opcija na poziciji levog beka.
„Mogao sam da očekujem šansu pošto nažalost Anđelković ima problem sa zglobom, a Ristić je nedavno izašao iz povrede. Nije me šef odmah poslao na zagrevanje, ali ispostavilo se da imamo dobar rezultat i bilo je prostora da se ipak nađem na terenu. Nastaviću dalje naporno da radim na svakom treningu jer je to jedini način da zaslužim neku veću šansu. Imamo gust raspored u narednom periodu i siguran sam da će trener izmešati karte tako da se svi mi sa nešto manjom minutažom nadamo šansi. Ne očekujem da budem starter u predstojećim utakmicama, svestan sam da poslednjih godinu dana nisam igrao, ali verujem da ulaskom sa klupe u nekim trenucima mogu da pomognem ekipi“, dodao je Milošević


tagovi

FK Crvena zvezdaEvropaStefan Milošević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara