""
""

Dejan Stanković ujedinio Zvezdu i Partizan!

Vreme čitanja: 2min | čet. 05.12.13. | 15:49

Komšije sa Topčiderskog brda, nezvanično saznajemo, podržale kandidaturu bivšeg srpskog reprezentativca za predsednika FSS-a

Izborna kampanja u punom jeku, uz ogradu da će za funkciju prvog čoveka FSS-a po svemu sudeći konkurisati samo jedan čovek – Dejan Stanković. Proslavljeni srpski reprezentativac je, naime, nastavio sa obilaskom svih relevantnih mesta u fudbalskoj Srbiji, zaključno sa današnjom posetom Crvenoj zvezdi i Partizanu.

Nezvanično saznaje MOZZART Sport, svuda je i dobio podršku za povratak u srpski fudbal, ali u ulozi rukovodioca.

Izabrane vesti

Stankovićev dan, nalik onima kakve političari proživljavaju tokom  pravih izbornih kampanja, počeo je posetom Fudbalskom savezu Beograda na čelu sa Ratomirom Babićem, takođe i potpredsednikom Partizana, nastavljen je odlaskom u Ljutice Bogdana gde su ga sačekali predsednik Zvezde Dragan Džajić, potpredsednici Slaviša Kokeza i Ivica Tončev, te generalni sekretar Miodrag Zečević.

Stankovićevoj pratnji bio je i aktuelni generalni sekretar FSS-a Zoran Laković, a sastanak je održan u najvećoj tajnosti, pa su na stadion u Ljutice Bogdana obojica ušli zaobilaznim putem, a ne kroz glavni ulaz.
"Hajde da se poltički izrazim - sastanak je bio konstruktivan. Kao što znate Dejan ozbiljno razmišlja o mestu predsednika FSS i mi smo ga naravno primili u klub, pošto su trazili sastanak", rekao je Dragan Džajić.

Usledila je i kraća šetnja do Humske i razgovor sa prvim čovekom Partizana Draganom Đurićem i sportskim direktorom Albertom Nađom.

Zvanično, niko nije želeo da komentariše ishod pregovora. Nezvanično, Dejan Stanković ima punu podršku fudbalske Srbije da nasledi Tomislava Karadžića na funkciji predsednika FSS-a.

Samo još da i definitivno prelomi i prihvati se vrućeg krompira.

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK Crvena zvezdaDejan StankovićDragan DžajićDragan ĐurićFSSFK PartizanSrbijaZoran Laković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara