""
""

Dinamit u levici Miloša Radivojevića - evrogol koji je zadrmao Belorusiju (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 08.10.16. | 18:59

Sjajan pogodak defanzivca Nišlija na prijateljskom meču u Brestu

Pauzu u Superligi zbog obaveza reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo fudbaleri Radničkog iz Niša iskoristili su da odigraju jaku prijateljsku proveru i to u inostrantvu. Nišlije su danas gostovale u Belorusiji, tačnije u Brestu, gde su remizirale protiv domaćeg Dinama (1:1). 

Izabrane vesti

Pred oko 1.000 gledalaca Radnički je bio bolji rival, imao je više prilika, ali je domaćin u finišu kaznio sve promašaje Nišlija i zahvaljujući autogolu Miloša Petrovića u 80. minutu stigao do remija. Radnički je poveo u finišu prvog poluvremena, i to fantastičnim pogotkom levog beka Miloša Radivojevića.

NOVO! NOVO! NOVO! Mozzartbet.com promenio dres!

Igrao se 44. minut, dugo je tekla akcija Nišlija, a onda je levi bek tima s juga Srbije oprobao levicu i sa oko 25 metara poslao fenomenalnu parabolu u mrežu Belorusa. Stvarno odličan udarac nekadašnjeg fudbalera Voždovca, Inđije i Sinđelića, koji je bio toliko efektan da ga ni tri golmana ne bi odbranila.

Trener Radničkog Milan Rastavac je posle meča poručio da je zadovoljan partijom koju je njegov tim pružio i da je to korak u pravom smeru za klub sa Čaira koji želi da se izbori za izlazak u Evropu.

Inače, Nišlije su na ovom meču nastupile u sastavu: Bajić (od 88. Kojić), Petrović, Ignjatović (od 46. Kartal), Stanković, Radivojević, Stanojević (od 60. Ivanov), Aleksa Jovanović, Arsić, Mrkić (od 60. Isajev), Pavkov (od 46. Apostolović), Živković (od 60. Mordatenko).

(FOTO: Star Sport) 


tagovi

Milan RastavacMiloš RadivojevićRadnički NišSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara