"Divac pokreće Sakramento"
"Divac pokreće Sakramento"

Divac radi punom parom: Potpisali Rondo, Kufos i opasan trojkaš iz Sparsa – za 0 dolara!

Vreme čitanja: 1min | uto. 14.07.15. | 11:00

Sakramento se opasno pojačava pred početak sledeće sezone

Divac pokreće SakramentoSakramento Kingsi objavili su tri nova pojačanja za sledeću sezonu. U pitanju su Ražon Rondo, Marko Belineli i Kosta Kufos, tvrdi Vlade Divac, potpredsednik franšize. Zbog klupske politike detalji ugovora nisu predočeni javnosti, ali su sva trojica u klub došla kao slobodni agenti.

Ražon Rondo je iskusan plejmejker. Igra već devet sezona u NBA ligi. Odigrao je tačno 573 utakmice i prosečno je beležio 10,8 poena, 4,7 skokova, 8,3 asistencije i 1,8 ukradenu loptu za 32,6 minuta po meču. Najveći trag ostavio je u Bostonu, a prošle sezone igrao je za Dalas. Do sada je ostvario ukupno 32 tripl-dabla.

Izabrane vesti

Marko Belineli već osam godina nastupa u NBA ligi. U proseku postiže 9,4 poena, dva skoka, 1,6 asistenciju ua 22,8 minuta po meču.Igrao je za pet klubova, a 2014. godine je bio član šampionskog tima San Antonija i kada je posebno do izražaja došao njegov šut sa distance.

I Kufos ima zavidnu karijeru preko bare koja traje već sedam sezona, a za to vreme promenio je četiri tima – Jutu, Minesota, Denver i Memfis. Statistički najbolja sezona bila mu je 2012/2013 u Denver Nagetsima kada je beležio osam poena, sedam skokova kada je startovao u 81-oj utakmici u sezoni u kojima je igrao do sada.

(FOTO: Action images)


tagovi

Vlade DivacSakramento KingsRažon RondoNBA ligaMarko BelineliKosta Kufos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara