""
""

Dobre ili loše vesti za Milan? Stiže 18.000.000 evra sa Vika

Vreme čitanja: 1min | pon. 06.02.17. | 15:56

Rosoneri će dobiti finansijsku injekciju za prodaju Francuza, ali pitanje je da li bi im igrač sada značio

Samo dve utakmice su bile dovoljne da se u Votfordu potpuno zaljube u Mbaje Nijanga. Francuz je ispraćen iz Milana kao igrač od kojeg nema mnogo koristi, da bi u Votfordu za dve utakmice ostavio toliko dobar utisak da su već rešili da ga otkupe.

Izabrane vesti

Podsetimo, Nijang je otišao iz Milana u Votford na pozajmicu (500.000 evra) do kraja ugovora s opcijom da ga Stršljenovi otkupe za 18.000.000 evra. Ili da se klauzula  o otkupu sama aktivira ako Nijang postigne osam golova.

Ipak, posle dve utakmice u Macarijevom timu, Nijang je sve oduševio u klubu i lokalni mediji ističu da Votford neće čekati leto već da će uskoro uplatiti Milanu novac za otkup ugovora.

Nijang je debitao za Votford samo nekoliko dana po dolasku, u prvoj postavi na gostujućoj pobedi protiv Arsenala. Potom je prethodnog vikenda odirgao i drugi meč i bio strelac u pobedi nad Barnlijem od 2:1.

Očigledno je to bilo dovoljno da u Votfordu prelome da ga otkupe…

Milanu će svakako dobro doći 18.000.000 ali s obzirom kakve su rezultate Rosoneri beležili na početku sezone sa Nijangom i kakve otkako on ne igra, čini se da im je Francuz ipak značio na terenu. 

(FOTO: Action images)


tagovi

EngleskaEvropaItalijaMbaje NijangMilanPremijer ligaSerija Avotford

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara