Dok Rivers spušta loptu: Sumnjam da će se Teo vratiti u Evropu

Vreme čitanja: 1min | pet. 23.11.18. | 21:14

Trener Klipersa želi da Teodosić bude srećan

Iznenadio je sve Miloš Teodosić izjavom da će uskoro završiti svoju avanturu u NBA ligi i da je povratak u Evropu realnost, međutim njegov trener Dok Rivers ima drugačije mišljenje.

Uprkos tome što Teodosić ove sezone nema ni približno tako važnu ulogu kao što je imao u svojoj debitantskoj sezoni u najjačoj košarkaškoj ligi sveta, Rivers ne veruje da će se kapiten srpske reprezentacije vraćati u Stari kontinent. 
"Iskreno, ne verujem da će se to dogoditi", poručio je Rivers novinaru portala Eurohoops. Podsetimo, Teodosić je nedavno izjavio da je osetio čari NBA lige, ali da je shvatio da se mnogo bolje oseća dok igra evropsku košarku. 

Izabrane vesti

Trener Klipersa imao je samo reči hvale za srpskog plejmejkera, koga i dalje želi da gleda u dresu tima iz Los Anđelesa. 
"Želimo da bude srećan, on je dobar momak. Odličan je igrač za ovaj klub, veliki je profesionalac. Nije dobio minute, niti igrao onako kako voli, ali ga volimo. Probaćemo da nađemo rešenje".

Međutim, Rivers tvrdi da se ništa neće promeniti preko noći, uprkos tome što ima visoko mišljenje o Teodosiću

Ove sezone Teodosić je je odigrao osam utakmica i skupio tek 82 minuta. Trenutno je na proseku od svega tri poena i dve asistencije.

Foto: Reuters


tagovi

Dok RiversMiloš Teodosić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara