Domaćin pobedi jednom na deset utakmica

Vreme čitanja: 1min | uto. 28.08.18. | 13:14

Takav je slučaj Kauno Žalgirisa i Atlantasa

Retka su ta prvenstva u kojima je gost uspešniji od domaćina. Baš takav slučaj imamo u Litvaniji, gde danas u okviru prvog meča 24. runde Kauno Žalgiris dočekuje Atlantas. Biće to dvoboj timova koji u finalnih pet rundi ligaškog dela ulaze samo sa jednim ciljem, da izbegnu ispadanje.

Domaći sastav je uz meč više osam bodova udaljen od Palange, koja je na mestu koje vodi u baraž za opstanak, pa bi ga svaki eventualni neuspeh protiv Atlantasa doveo u neugodnu situaciju. Gost, sa druge strane, ima mnogo više da izgubi, jer je tri boda daleko, od pomenute Palange i četiri od poslednjeplasirane Jonave koja je na poziciji koja vodi u niži rang. Pritom, forma Atlantasu ne ide naruku. Tim iz Klaipede osvojio je samo bod na poslednjih sedam prvenstvenih utakmica.

Izabrane vesti

Da ima nešto u toj priči u češćem slavlju gostujućih timova svedoče i međusobni dueli Kauno Žalgirisa i Atlantasa. Naime, samo jednom na proteklih deset dvoboja pobedio je domaći sastav. Takođe, osam od tih deset okršaja završena su sa najviše dva gola, a to je znak u koji se u ovom prvenstvu rivali savršeno uklapaju.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 17:00 5842 LIT 1 Kaunas Zalgiris - Atlantas kmb X2&0-2 (-) 2,85
Ukupna kvota2,85

LITVANIJA 1 - 24. KOLO

Utorak
17.00: (1,70) Kauno Žalgiris (3,40) Atlantas (5,00)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

AtlantasKauno ŽalgirisLitvanija 1sportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara