"Trener Darko Tešović na rukama Partizanovih kadeta"
"Trener Darko Tešović na rukama Partizanovih kadeta"

Dominacija Partizanove dece: Posle seniora, šampionsku titulu uzeli i kadeti i pioniri

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.06.15. | 14:59

Uspesi vredni pažnje u mlađim kategorijama crno-belih

Trener Darko Tešović na rukama Partizanovih kadetaKako seniori, tako i kadeti. Po uzoru na kolege iz prvog tima, generacija Partizanovih fudbalera rođenih 1998. i mlađi osvojila je šampionsku titulu. Ekipa trenera Darka Tešovića u završnom kolu prvenstva na terenu Sportskog centra „Zemunelo“ savladala je Zemun sa 6:0 i tako potvrdila dominaciju  na terenima Kadetske lige Srbije.

Uostalom, koliko su nadmoćni u odnosu na konkurenciju ilustruje podatak da su crno-beli završili devet bodova ispred mlađeg brata Teleoptika (ima meč manje), ali čak 23 u odnosu na Vojvodinu koja je šampionat okončala na trećem mestu.

Izabrane vesti

Drragan Radovanović i Uroš ZlatanovićPobednički pehar kapitenu Parnog valjka Urošu Zlatanoviću predao je direktor lige Dragan Radovanović.

Slavlje crno-belihInače, 2015. godina se može smatrati izuzetno uspešnom po fudbalere Partizana, seniori i kadeti su osvojili titulu (u konurenciji omladinaca trijumfovao Rad koji će predstavljati Srbiju u Ligi šampiona), dok su pioniri, predvođeni Dušanom Vlahovićem, o kome je MOZZART Sport nedavno pisao, trijumfovali u Prvoj ligi kadeta Beograda (za ovaj uzrast ne postoji takmičenje na državnom nivou).

(FOTO: partizan.rs)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanDarko Tešović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara