""
""

Drim tim će imati strašnog sparing partnera za Rio!

Vreme čitanja: 1min | uto. 17.05.16. | 17:13

Najjača imena u sparing ekipe bez dileme su Si Džej Mekolum i Zek Levin. Košarkaš Portlanda Mekolum izabran je ove sezone za igrača koji je najviše napredovao

Kakav tim, strašan tim! Ali ne Drim tim. Čelnici američkog košarkaškog saveza formirali su odličnu ekipu koja će biti sparing partner Drim timu za Olimpijske igre u Rio de Žaneiru.

Izabrane vesti

Poznato je i poslednje NBA ime na tom spisku igrača, a to je Geri Haris iz Denver Nagetsa koji je prosečno beležio 12,3 poena, 2,9 skokova i 1,9 asistencija po utakmici.

Od igrača sa koledža poslednji koji je pozvan je Kris Dan, 22-godišnji bek sa univerziteta Konetikat koji bi trebalo da bude među prvih pet pikova na draftu. Pored njega, tu je i centar Brajs Džonson sa univerziteta Severna Karolina.

Najjača imena u sparing ekipe bez dileme su Si Džej Mekolum i Zek Levin. Košarkaš Portlanda Mekolum izabran je ove sezone za igrača koji je najviše napredovao.

Tu su i igrači koji su ove sezone debitovali u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu – D’Anđelo Rasel (LA Lejkers), Devin Buker (Finiks Sans), Stenli Džonson (Detroit Pistons) i Majls Tarner (Indijana Pejsers).

Priliku da odmere snage sa najboljim američkim košarkašima imaće Markus Smart (Boston Seltiks), Džulijus Rendl (LA Lejkers) i Kentavijus Kaldvel-Poup (Detroit Pistons).

Američku selekciju sa klupe predvodi Majk Kžiževski, Jenkiji brane zlato iz Londona od pre četiri godine.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Si Džej MekolumOI Rio 2016.NBA ligadrim tim

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara